De Dikke Graaf
Image default
Games

Kartonnen dozen bestellen, waarop te letten.

Als je kartonnen dozen wilt bestellen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit en grootte van de dozen. Ook kun je overwegen om gebruikte dozen te kopen om het milieu te sparen en kosten te besparen. Als je postdozen nodig hebt, is het ideaal om lichte en stevige kartonnen dozen te gebruiken. Bij het bestellen van dozen op maat is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van je producten, zodat ze niet te krap in de doos komen te zitten

Er zijn verschillende soorten kartonkwaliteiten beschikbaar voor het maken van dozen. Denk hierbij aan gerecycled (test-liner) of nieuw (kraft-liner) golfkarton, en verschillende soorten golfkarton zoals E-golf, B-golf, C-golf en F-golf. Verschillende bedrijven bieden verschillende standaard kartonkwaliteiten voor dozen op maat.

Golfkarton en massief karton zijn twee verschillende soorten karton. Golfkarton is een populaire kartonsoort die bestaat uit drie lagen papier met daartussen golven of wellenstoffen. Het wordt vaak gebruikt voor transportverpakkingen. Massief karton, ook wel solid board genoemd, is een dikke laag papier zonder golven. Het is steviger dan golfkarton en wordt vaak gebruikt voor luxe verpakkingen of displays.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken met bovenstaande en bent u op zoek naar een professionele partij die u kan helpen bij uw verpakkingsvraagstuk. Dan staan de medewerkers van 123kartonnendozen graag voor u klaar.

Ook kunt u online veel informatie vinden over onze producten en alle verschillende afmetingen kartonnen dozen, postdozen en verzenddozen. Naast dit assortiment bieden wij ook allerhande verpakkingen die ook nodig zijn. Denk aan bijvoorbeeld tape of andere verzendverpakkingen.

https://www.123kartonnendozen.nl/