De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

E-sigaretten gebruiken omdat je graag stopt met roken

Roken was van oudsher de normaalste zaak van de wereld. Op feestjes werden de sigaretten rijkelijk uitgedeeld en stonden ze zelfs gewoon op tafel. Vandaag de dag beseffen meer en meer mensen de negatieve gevolgen op de lange termijn en de gevolgen op de gezondheid van kinderen. Wil je graag stoppen met roken? Dan kunnen e-sigaretten een erg fijne uitkomst bieden. Uit vele onderzoeken is al gebleken dat het meerendeel van de rokers van de verslaving af kan komen, door over te stappen op elektrische sigaretten.

Er komen minde schadelijke stoffen vrij met een elektrische sigaret

Door te kiezen voor een elektrische sigaret, komen er minder snel schadelijke stoffen vrij vergeleken met een traditionele sigaret. Natuurlijk moet je wel altijd in gedachten houden dat nicotine schadelijk en verslaven blijft. Daarom is het aan te raden om de hoeveelheid nicotine in een elektrische sigaret in de loop van de tijd geleidelijk af te bouwen.

Voorkom een gele aanslag op de tanden

Niets is zo vervelend dan een gele aanslag op de tanden. Je brengt daardoor vaker een bezoek aan de mondhygiënist en een gele aanslag ziet er natuurlijk niet zo verzorgd uit. Door langzaam maar zeker de nicotine af te bouwen in jouw elektrische sigaret, is dit probleem definitief verleden tijd. Ook ruikt je adem beter en je voelt je zelfverzekerder.

Niet langer meer een geur in de kleding en aanslag op de ramen en de muren

Misschien ruik je het zelf niet meer, maar zodra nieuwe gasten bij jou over de vloer komen, is de kans erg groot dat de geur van sigaretten sterk aanwezig is. Door over te stappen op een elektrische sigaret, is de geur van rook niet langer meer aanwezig in je kleding en de aanslag op de ramen en de muren is ook definitief verleden tijd. Dit omdat er tijdens het roken van een elektrische sigaret geen teer meer vrijkomt.

https://www.esigaretsolutions.nl/