De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Servetten bedrukken

Servetten bedrukken met logo is mogelijk bij verschillende bedrijven, zoals 123bedrukteservetten. De prijzen variëren per bedrijf en beginnen bij €0,005 per servet. Er zijn verschillende materialen en formaten beschikbaar om uit te kiezen. Bij 123bedrukteservettenkun je bijvoorbeeld kiezen uit celstof, airlaid en bamboe servetten en is er een in-house designteam beschikbaar om je te helpen met het ontwerp. Bij 123bedrukteservettenkun je kiezen uit basic en premium servetten, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende vouwen.

De minimale bestelhoeveelheid voor bedrukte servetten varieert per bedrijf en per type servet. Bij 123bedrukteservetten is de minimale bestelhoeveelheid voor het bedrukken van Airlaid servetten 4800 en voor tissue servetten 6000 stuks. Bij Packaging Direct kun je bedrukte servetten bestellen vanaf minimaal 48.000 stuks. Bij 123bedrukteservettenkun je bijvoorbeeld al servetten bedrukken vanaf €0,009 per stuk bij een minimale bestelling van 7.000 stuks3. 123bedrukteservettenbiedt bedrukte servetten aan vanaf 100 stuks. Bij 123bedrukteservettenis er feitelijk geen minimale bestelhoeveelheid vermeld op de website.

Volgens de veelgestelde vragen op de website van The 123bedrukteservettenvarieert de levertijd tussen de 2 en 12 weken, afhankelijk van het product. Op de productpagina’s kun je de gemiddelde levertijd per product vinden. Bij het bedrukken van servetten is de gemiddelde levertijd volgens de website van The 123bedrukteservetten 3-5 weken. Het is dus aan te raden om bij het bestellen van bedrukte servetten rekening te houden met een levertijd van enkele weken.

Heeft u interesse in het bestellen van servetten met bedrukking van uw logo. Dan is 123bedrukteservetten de geschikte partij. Ook helpen ze hun klanten goed met het doorlopen van het drukproces.

https://www.123bedrukteservetten.nl/