De Dikke Graaf
Image default
Games

De beste manieren om sneller te herstellen van sportblessures

Als het om sportblessures gaat, is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Je bent misschien depressief of gefrustreerd over wat er is gebeurd, maar je moet opstaan ​​en verder gaan. Sommigen denken misschien dat de overgang van actief naar inactief het herstel zal versnellen, maar het vertraagt ​​in feite het herstelproces. Als je snel wilt herstellen van een blessure, zijn er manieren om het proces te versnellen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Huigen en Pruntel – Fysiotherapie Enschede

Cryotherapie

Het acroniem RICE is belangrijk bij de behandeling van acute weke delen letsel. Het doel van een vroege behandeling is om zwelling en pijn te verminderen en tegelijkertijd het genezingsproces te versnellen. Verminder ontstekingen en herstel snel van andere ongevallen die schade veroorzaken, het is belangrijk voor mensen die deze methode gebruiken om ijs te gebruiken in aanvulling op compressie, en verder oedeem om het oedeem te verminderen als het later is, veroorzaakt het onmiddellijk voor de rehabilitatie en niet onmiddellijk na letsel.

Rust

Als je gewond raakt, stop je het meteen en doe je het gewoon voor de eerste twee dagen. De volgende 24 tot 48 uur kunt u geen gewichten bereiken. Het helpt om kalmte en Bloze te voorkomen!

Jjs

Op de eerste dag van verwonding, heb je elke 23.20 minuten in het veld een ijszak nodig. Plaats een handdoek tussen je huid en ijs om niet te koud te zijn, en je huid brandt niet! Als dit niet beschikbaar is, gebruikt u bevroren groenten zoals erwten en kegel in plaats van de tas. Deze zijn nauwelijks effectief, maar ze hebben een goede baan om pijn te beoordelen en zwelling te verminderen.

Wikkel het getroffen gebied in met een elastisch medisch verband om zwelling te voorkomen. Wikkel het stevig in, maar trek het niet te strak aan. De huid kan blauwachtig, koud, gevoelloos en tintelend worden en de bloedstroom kan worden geblokkeerd. Draai het in dit geval een beetje los.

Omhoog houden

Als u pijn heeft, til het getroffen gebied dan boven het hartniveau op. Dit vermindert zwelling en kloppend en verhoogt het comfort. Indien mogelijk kan dit worden bereikt door het geblesseerde gebied op te tillen met een kussen of andere ondersteuning terwijl het ongemak afneemt.

Immobilisatie van gewonde lichaamsdelen

Veelvuldig gebruik van gewonde lichaamsdelen na een ongeval bemoeilijkt genezing. Pijn blijven overtreden en overtreding mogen niet worden genegeerd, zelfs als dagelijkse activiteiten en sporten moeten worden onderbroken. Ben je opzoek naar een goede fysiotherapeut? Neem dan contact op met fysiotherapie in Enschede. Zij kunnen je verder helpen.