De Dikke Graaf
Image default
Games

Volg deze stappen voor een goede website!

Heb jij je eigen bedrijf opgericht? Wat spannend! Daar hoort natuurlijk ook een website bij. Je website is een van de belangrijkste zaken van je bedrijf. De website is een soort visitekaartje van je bedrijf, dit zien mensen meestal als eerst voordat ze naar je toe komen. Daarom is het zo belangrijk dat je een goedwerkende, kwalitatieve en overzichtelijke website hebt. Ga je die zelf maken? Volg dan deze stappen!

1. Bereid je goed voor

Voordat je gaat beginnen aan je website is een goede voorbereiding best wel van belang. Met voorbereiding bedoelen we dan vooral het opschrijven van je ideeën en eisen. Schrijf op welke uitstraling je wilt, wat voor een content er op moet en meer.

2. Creëer een design

Je website gaat natuurlijk in combinatie met je bedrijf, dezelfde huisstijl is dus wel aan te raden. Het is dus slim dezelfde fonts, kleuren en stijl te gebruiken als dat (het logo van) je bedrijf heeft. Als je eenmaal een design gemaakt hebt moet je je hier ook echt aan houden, zo wordt je website niet te druk met allemaal verschillende kleuren bijvoorbeeld.

3. Hou je doel voor ogen

Je bedrijf zal vast wel een doel hebben. Als voorbeeld nemen we detailhandel, als jij iets wilt verkopen moet je dat ook uitstralen op je website. Zorg ervoor dat je website dus aantrekkelijk is voor je klanten om te kopen bij jou. Het doel is dat je iets verkoopt, in dit geval is dus het doel dat jij je klanten “binnen hengelt” met je website.

4. Creëer unieke content

Je wilt dat mensen met volle aandacht door je website heen scrollen, maar daar moet je ook wat voor doen. Voor je lezers en klanten is het fijn om meer dan alleen maar je producten bijvoorbeeld op je website te zien. Maak daarom unieke en informatieve content wat met jouw branche te maken heeft. Zo hebben je (potentiële) klanten nog iets te lezen op je website.

 

Website laten maken

Het zou best kunnen dat het te lastig is om zelf een website te maken, het is ook erg moeilijk. Een website laten maken kan dus echt geen kwaad, dan scheelt jou dat veel moeite. Als je de website laat maken zal die er erg professioneel uit zien. Een website laten maken is dan soms te beste optie, het is maar wat je zelf wilt!

https://site-laten-maken-arnhem.nl/