De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Polygel nagels: Hoe te beginnen, tips en trucs!

Hebt u overwogen om de populaire semi-permanente nageltrend, polygelnagels, uit te proberen? Polygel nagels zijn zeer duurzaam en geven uw handen een gepolijste look die veel langer meegaat dan traditionele manicures. Ze zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook gemakkelijker aan te brengen en hoeven minder te worden gevijld. Lees verder voor meer informatie over wat polygel is, hoe het werkt en waardevolle tips over hoe je thuis aan de slag kunt gaan om professioneel uitziende resultaten te creëren!

Wat zijn polygel nagels en wat doen ze voor uw nagels?

Polygel nagels zijn de nieuwste innovatie in de moderne manicure technologie. Deze semi-flexibele nagels zijn een kruising tussen acryl en harde gel en bieden zowel kracht als flexibiliteit voor een langere levensduur zonder de agressieve chemicaliën die in traditionele acryl zitten. Polygel stelt u in staat om een superieure nagellook met een natuurlijk gevoel te bereiken: het is sterk genoeg om bescherming en een gladde afwerking te bieden, maar blijft flexibel genoeg zodat uw eigen nagels nog steeds kunnen ademen en natuurlijk kunnen buigen. Bovendien zorgt de soak off verwijdering voor een gemakkelijke toepassing/verwijdering, wat betekent dat er minder schade kan worden toegebracht aan uw eigenlijke nagelbed in vergelijking met andere technieken. Al met al bieden polygel nagels een superieure bescherming, terwijl uw eigen nagels er toch sterk en gezond onder blijven – ideaal voor wie de pijn van traditionele acrylnagels wil vermijden en toch van mooie nagels wil genieten!

Hoe begin je met polygelnagels – de benodigdheden en de stappen die nodig zijn

Het mooie van polygelnagels is dat ze eenvoudig zijn en vanuit uw eigen huis kunnen worden gedaan. Voordat je begint, moet je een paar dingen verzamelen om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat nodig is voor je manicure. Ten eerste heb je polymeerpoeder, een vloeibaar monomeer, een LED- of UV-lamp, nagelprimer, gelpolish naar keuze, een penseel en andere accessoires zoals een nagelknipper of nageldrukker nodig. Als alle benodigdheden verzameld zijn, is de volgende stap het voorbereiden van je nagels door ze schoon te maken met alcohol en de gewenste lengte of vorm af te knippen. Na de voorbereiding breng je de nagelprimer aan op schone, droge nagels en laat je deze 30-60 seconden uitharden in een LED-lamp. Na het uitharden van de primer kiest u uw favoriete kleur gelpolish en brengt u 2 lagen aan op elke nagel, waarna elke laag 30-60 seconden uithardt in een LED-lamp. Werk af met een top coat voor die extra glossy touch en maak je klaar om te pronken met je geweldige nieuwe DIY nagels! 

polygel

Tips en trucs voor het werken met polygelnagels, inclusief hoe je luchtbellen vermijdt en ze er natuurlijk laat uitzien

Voor degenen die hun nail art naar een hoger niveau willen tillen, zijn polygelnagels een geweldige manier om lengte, kracht en complexiteit toe te voegen aan je manicure. Met een paar tips en trucs heb je in een mum van tijd verbluffende resultaten. De belangrijkste stap is ervoor zorgen dat je nagels goed voorbereid zijn voordat je de polygel aanbrengt, zodat je later geen luchtbellen krijgt. Verwijder overtollige oliën door ze te schrobben met een alcoholdoekje voordat je ze voorbereidt, en zorg er ook voor dat ze allemaal gelijkmatig en glad gevijld zijn. Eenmaal aangebracht, moet je je nagels uitharden met een LED- of UV-lamp, afhankelijk van het type product dat je gebruikt. Vergeet tot slot niet om het oppervlak van je nagels daarna te polijsten voor een natuurlijke afwerking. Met deze eenvoudige tips en trucs kun je jezelf gemakkelijk mooie polygelnagels geven! 

Bron: polygelnagels.nl