De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Doucherek zonder boren

Ben jij iemand die graag de klussen vermijdt? Dan kan het lastig zijn om de badkamer op een leuke manier in te richten. Immers moet je voor heel veel dingen toch gaten in de muren gaan boren. Wil je dat zoveel mogelijk voorkomen? Lees hier dan hoe je een aan een doucherek komt, zonder dat je hoeft te boren.

Verschillende soorten doucherekken zonder te boren

Er zijn meer opties dan mensen vaak denken als je een doucherekje zoekt, waarvoor je niet hoeft te boren. De opties zijn bijvoorbeeld:

  • Een staand douchrekje.
  • Doucherekken met zuignappen.
  • Doucherekjes met een telescopische stang.
  • Een hangend doucherekje.

Een staand doucherekje kan handig zijn. Alleen als bukken een probleem is, is zo’n rekje geen aanrader voor jou. Een doucherek met zuignappen lijkt vaak ideaal, maar in de praktijk valt het tegen. Begin er gewoon niet aan, ze laten toch vaak in de loop van de tijd los en dan moet je weer op zoek naar een nieuw doucherekje. Een doucherekje met telescopische stang kan soms wel tot drie meter lang worden uitgerekt. Dus de kans dat er een doucherekje is met telescopische stang voor jouw douche is groot. Heeft jouw douche een dun douchewandje? Dan is de kans groot dat je er een hangend douchrekje aan kan hangen.

Toch boren

Wil je echt een mooi doucherekje? Dan kom je toch heel vaak uit op een doucherekje waar je wel moet boren. Het is niet anders. Soms is acceptatie van dit gegeven al de helft. Er zijn gelukkig een heleboel YouTube filmpjes waarop staat hoe je zoiets moet aanpakken. Doe het wel veilig natuurlijk. Heb je er geen ervaring mee? Vraag dan iemand die je helpt. Zo kun je het toch zelf doen, maar als het mis dreigt te gaan kan er toch nog vooraf worden ingegrepen. De laatste optie is altijd nog uitbesteden. Dat kost wat, maar dan heb je het goed geregeld. Wel zo fijn en dan kun jij mooi genieten van je mooie doucherek.

https://luxebadkameraccessoires.nl/doucheaccessoires/doucherekken/