De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Hoe een wasmachine verhoger tot meer comfort in huis leidt ook voor een droger

Eigenlijk zijn alle wasmachines en drogers nagenoeg hetzelfde formaat. Er zitten wel kleine verschillen tussen, maar de hoogte en breedte is altijd ongeveer hetzelfde. Mensen hebben de optie om tijdelijk wat spullen óp de wasmachine te leggen, maar niet permanent. Dankzij een een wasmachine verhoger heb je een extra opberglade en kun je dus wél permanent spullen opbergen. 

Daarnaast zijn wasmachines en drogers niet heel hoog. Althans ze zouden wat hoger geplaatst kunnen worden, zodat de bediening meer op ooghoogte zit. De verhoger verhoogt de droger of wasmachine met een cm of 25 tot 45 en dat is ook handig als opberglade en dus ook tegelijk voor het makkelijker bedienen van de wasmachine of droger.

Niet iedereen heeft alle ruimte om een extra lade te creëeren. De wasmachine verhogers van Dennepark maken dit dus wel mogelijk. En Dennepark heeft zowel dubbele lades als enkele lades. En voor wie het uiterlijk belangrijk vindt, is er een keuze uit zowel wit als zwart. Dennepark levert deze wasmachine verhogers direct uit na bestelling ervan.

Wasmachine verhogers zijn geschikt voor alle typen en merken wasmachines en dus ook drogers. De dubbele zijn toepasbaar op twee wasmachines of één wasmachine en één droger. Wel zo fijn dat de apparaten dezelfde verhoging krijgen. De enkele zijn weer juist meer geschikt voor het geval u bijvoorbeeld één wasmachine heeft. Dennepark levert wasmachine verhogers van het merk Vonia, een innovatief merk met goede kwaliteit droger verhogers. Dennepark is een Nederlandse webwinkel met allerlei handige spullen voor in huis en tuin.

https://dennepark.nl/wasmachine-verhoger/