De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Het gebruik van een automatische versnellingsbak

Er worden de laatste jaren steeds meer auto’s verkocht die niet meer handgeschakeld worden, maar voorzien zijn van een automatic gear. Toch zijn er nog altijd personen die, als ze een auto gaan kopen, de voorkeur hebben voor een handgeschakelde auto. Deze personen vinden de handgeschakelde auto sportiever, maar dat komt vaak, omdat ze nog nooit in een auto hebben gereden die van een automatic gear was voorzien. Wanneer u van plan bent om een nieuwe auto te kopen en u weet niet of u een handgeschakelde of een met een automatic gear wilt hebben, is het beste advies dat u een goede rit maakt met beide auto’s. Daarna kunt u beslissen wat voor u het lekkerste rijdt. U zult merken dat het rijden met een auto die voorzien is van een automatic gear ontspannend is.

De Volvo Powershift

De laatste jaren ziet u steeds vaker een Volvo rijden. Het zijn klasse auto’s die eerst onbetaalbaar waren, maar de laatste jaren een stuk voordeliger zijn geworden in de aanschaf. Veel Volvo’s die verkocht worden, zijn vaak voorzien van de automatic gear. De automatic gear, de Volvo Powershift, is een speciale automaat. De Volvo Powershift is van een dubbele mechanische lamellenkoppeling voorzien. Het rijden met de Volvo Powershift is een lust voor de autorijder die niet alleen graag rustig rijdt, maar ook van snelheid houdt. Het schakelen dat automatisch gebeurt, gaat ook geruisloos.

Het nakijken van een auto met automatic gear

Ga met uw auto, als hij voorzien is van een automatic gear, voor het geven van een beurt naar een garage met geschoold personeel. Het uitvoeren van de werkzaamheden aan een Volvo Powershift is niet eenvoudig. De monteur moet wel degelijk weten wat er allemaal gedaan moet worden om de auto goed te laten rijden.

https://www.automaticgear.nl/