De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Hoe kies jij de juiste JBL bluetooth speaker?

Jij hebt besloten om een bluetooth speaker aan te schaffen. Dat is helemaal niet zo gek want deze handige speakers zijn razend populair en ontzettend handig. Als je kiest voor een bluetooth speaker, is een speaker van het merk JBL een goede keuze. Dit merk heeft al jarenlang ervaring met speakers en daardoor een zeer goede naam voor zichzelf opgebouwd.

Er zijn heel veel verschillende bluetooth speakers van JBL en daarom ben je waarschijnlijk hier terecht gekomen, want hoe kies je nu de juiste uit al deze opties?

Wij hopen dat jij door de onderstaande uitleg een goede keus voor jezelf kunt maken!

Waar ga je de speaker voor gebruiken?

Het is natuurlijk logisch dat je de speaker gaat gebruiken om muziek of podcasts op af te spelen, maar ga je de speaker voornamelijk thuis gebruiken? Of wil je hem liever meenemen op de fiets? Er zijn namelijk 3 verschillende maten JBL speakers: mini, medium en groot.

De mini’s van JBL

De mini speakers van JBL zijn ideaal als je van plan bent deze mee te nemen, ze passen zelfs in je broekzak. Er zijn 2 verschillende mini speakers van JBL, de Go, is de allerkleinste, van maar liefst 7 of 8 centimeter! De Clip is ietsjes groter, tussen de 9 en 13 centimeter, en heeft een handige karabijnhaak, zodat je hem gemakkelijk aan je broek kunt hangen, bijvoorbeeld.

De accuduur van de Go is 5 uur en de accuduur van de clip 10 uur. Met een goede JBL oplader kan je deze gemakkelijk en snel opladen.

De medium speakers van JBL

De JBL flip en de JBL Charge vallen onder de medium speakers van JBL. Deze twee verschillen qua grootte wat meer, dan de mini speakers van JBL. De flip is 18 centimeter en weegt iets meer dan 500 gram en de charge is 22 centimeter en weegt bijna 1 kilo. Je kunt ze beide nog gemakkelijk meenemen in je tas. De charge heeft ook een aanzienlijk langere accuduur van 20 uur tegenover de flip, die maar 12 uur mee gaat. Maar zoals gezegd met een goede JBL oplader hoeft dit geen probleem te zijn.

De grote speakers van JBL

Als je voor kwaliteit wilt gaan zijn de grote speakers van JBL de beste keuze. Je hebt de JBL Xtreme en de JBL Boombox. De Boombox gaat maar liefst 24 uur mee!

https://www.kabelmaatje.nl/speaker-oplader/voor-jbl/