De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Leren van andere invalshoeken met coaching Rijswijk

Hoe coaching Rijswijk je kan helpen de grip terug te krijgen

Veel mensen voelen zich niet in balans. Naar buiten toe zijn ze sterk en vol verantwoordelijkheidsgevoel, maar diep in hun hart voelen ze zich onrustig en verdrietig of zelfs eenzaam of depressief. Als je de patronen in je gedrag beter leert kennen, dan snap je beter waar je negatieve gevoelens vandaan komen. Gelukkig is er een manier om via coaching in Rijswijk je gedrag te veranderen en zo meer rust te creëren in je leven.

Inzichten en handvaten krijgen van een coach in Rijswijk

Soms heb je gewoon een stok achter de deur nodig om voor een verandering te zorgen. Via coaching Rijswijk kan een professionele coach samen met jou onderzoeken wat je doel is en hoe je dit kan bereiken. Dat doel kan zijn dat je een bepaald gewicht wil bereiken of meer rust wil ervaren. Ook willen veel mensen leren om zichzelf op de eerste plek te zetten of met hun emoties te dealen. In persoonlijke coachingsessies kijk je waar je tegenaan loopt en krijg je tools aangereikt om weer in de goede richting te bewegen. Veel mensen leven teveel in hun hoofd en moeten leren om weer contact te maken met hun lichaam.

Meer in verbinding met jezelf en de wereld via coaching Delft

Als je het idee hebt dat je niet kan laten zien wie jij bent en geen stap vooruit komt, dan kan de hulp van een NLP coach nuttig zijn. Met zijn of haar ondersteuning kan duidelijk worden wat datgene is wat alsmaar aan je trekt, als je je plannen wil uitvoeren, en wat je tegenhoudt. Met behulp van coaching Delft leer je de innerlijke strijd opgeven en jezelf vrijer en rustiger te voelen. Ook kan je weer gemakkelijker plezier en liefde ervaren.

Zowel voor coaching in Rijswijk als Delft kan je terecht bij Lotte Gras. Lotte heeft een brede scholingsachtergrond als coach en kan je via online coaching of bij haar thuis in Delft helpen om oude patronen te doorbreken en nieuwe aan te leren.

https://www.lottegras.com/