De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Opblaasbare reclamezuil

Opblaasbare reclamezuil

De vele mogelijkheden van een opblaasbare reclamezuil

Opblaasbare reclamezuilen zijn de perfecte items voor in-store promoties, productproeverijen, een beurs en meer. Deze handige reclamezuilen zijn perfect voor evenementen die jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam benadrukken. Je zult een goede indruk achterlaten bij potentiële nieuwe klanten en wellicht een nieuwe doelgroep aanboren voor je producten of diensten dankzij een opblaasbare reclame buis of een opblaasbare reclamezuil.

Eenvoudig mee te nemen en neer te zetten in een handomdraai

Een opblaasbare reclame buis is een gesloten eenheid. Je hebt dus geen ventilator nodig die continu geluid maakt. Je hoeft ze alleen maar op te blazen en ze kunnen blijven staan zonder de hulp van ventilatoren. Een opblaasbare reclamezuil is leeg niet groter dan een sporttas. In minder dan een minuut tover je een opgevouwen unit om tot een meer dan 1 meter hoge, zeer aantrekkelijke, opvallende reclamezuil.

Promotie maken op het hoogste niveau dankzij een opblaasbare reclame buis

Promotionele opblaasbare reclamezuil komt in veel verschillende soorten en maten en hun ontwerpen worden alleen beperkt door jouw verbeeldingskracht. De meeste reclamezuilen kunnen worden opgeblazen met koude lucht (afgesloten of via een ventilator) of helium als je jouw merk boven de hoofden van je doelgroep wilt laten zien. Bollen en zuilen zijn opvallende toevoegingen aan beursdisplays, waardoor jouw merk opvalt en goed vindbaar is. Alle opblaasbare promotieartikelen kunnen vandaag de dag fotorealistisch digitaal bedrukt worden. Omdat je graag iets wilt qua uitstraling wat bij de bedrijfskleuren en cachet van je bedrijf past, is het mogelijk je wensen te laten vervullen. Dankzij een professionele partij, die al jaren ervaring heeft met opblaasbare reclamezuilen, kun je in feite altijd maatwerk krijgen voor een aantrekkelijke prijs. Met het drukwerk van een opblaasbare reclamezuil kun je alle kanten op. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende maten en vormgevingen. Hierdoor heb je altijd een reclamezuil die bij jou en je bedrijf past.

https://q-dome.com/nl/opblaasbare-reclamezuil-pilaar/