De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

U-power werkschoenen, veilig en superlicht

U-Power werkschoenen

U-power is een Italiaans merk werkschoenen en werkkleding en is vooral bekend geworden om de superlichte werkschoenen. Wist je bijvoorbeeld dat de U-power Thomas werkschoenen maar 428 gram weegt (bij maat 41) en dat het daarmee 1 van de lichtste werkschoenen ooit is. Ideaal dus als je veel loopt tijdens je werkzaamheden, bijvoorbeeld in de horeca of logistiek. 
Je herkent de U-power werkschoenen direct aan het design en de details voor stijl. 
De werkschoenen zijn onderverdeeld in collecties die speciaal zijn ontworpen voor diverse werkomstandigheden.

Denk hierbij aan werkschoenen die veel worden gebruikt bij beroepen waar je veel moet lopen of waar je langdurig moet blijven staan. Of werkschoenen die wel beveiligd zijn met een neus en antiperforatiezool maar wel 100% metaalvrij zijn. (Ideaal als je werkt in een omgeving met detectiepoortjes) Voor binnen werkzaamheden is het vaak voldoende om werkschoenen met een S1P normering te dragen. Deze zijn altijd voorzien van een beschermde neus en perforatiezool en dus net zo veilig als werkschoenen met een S3 normering. S3 werkschoenen zijn alleen langer waterbestendig dan schoenen met een S1P normering. Dus wanneer je onder zwaardere (weers) omstandigheden werkt en bijvoorbeeld veel buiten bent is het wel raadzaam om S3 werkschoenen te dragen.

Zijn U-power werkschoenen duurzaam?

De veiligheidsschoenen uit de Red industry green collectie leveren geen CO2 uitstoot omdat hiervoor natuurlijke en/of gerecyclede materialen zijn gebruikt. Een leuk detail zijn ook de veters die helemaal van 100% gerecycled polyester zijn gemaakt.

U Power verkooppunt 

Bij Wear2work.nl kan je de Upower werkschoenen online bestellen en wij leveren deze normaal gesproken binnen 1 werkdag bij je af.  Daarnaast verzenden wij alle U-power veiligheidsschoenen gratis naar je toe! Maar je kan je werkschoenen natuurlijk ook passen en kopen in onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede. In onze winkel kan je kiezen uit meer dan 400 modellen werkschoenen. Dus vergelijken, passen en direct meenemen. 

 

https://www.wear2work.nl/merken/u-power/