De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Wat te doen als afvallen niet lukt

Het kan ongelooflijk frustrerend zijn als je alles hebt geprobeerd om op een correcte manier af te vallen en het wil maar niet lukken. Lange intensieve sessies op je crosstrainer, verschillende diëten en bodyweight oefeningen die er maar niet voor zorgen dat de kilo’s er af vliegen, je kent het ongetwijfeld wel. Op een verantwoorde manier afvallen betekent de juiste balans vinden tussen beweging en voeding. Een voedingspatroon is hierbij essentieel, evenals stress en slaap. Deze factoren moeten allemaal in verhouding zijn, als je blijvend wilt afvallen. Dit alles is voor veel mensen niet realiseerbaar. Het kan soms fijn zijn om te kiezen voor begeleiding door een professioneel persoon die beter weet wat jouw lichaam op welk moment nodig heeft.

Begeleiding van een professional

Het is een opgave om een goede trainer te vinden die je met enige regelmaat kan begeleiden. Het is aan te raden om op voorhand grondig onderzoek te verrichten, voor je zomaar in zee gaat met een trainer. Goede trainers, zoals personal trainer Hengelo staan bekend om hun kwaliteit. Allerlei online reviews kunnen erg goed van pas komen als jij trainers aan het vergelijken bent. Tevens kun je je omgeving vragen naar hun ervaring met personal trainers. Bovendien is het zo dat veel trainers met nieuwe trainingen aan de slag gaan. Zo bestaat er tegenwoordig de zogenaamde EMS training. Hierbij worden je spieren gestimuleerd door middel van een training. EMS is de afkorting van Elektro Musculaire Stimulatie, waarbij je elektroden krijgt aangesloten op je lichaam via een bodysuit. Het is een zeer effectieve methode om af te vallen. EMS training bij erkende trainers, zoals personal trainer Hengelo zouden ervoor kunnen zorgen dat jij binnen een mum van tijd je streefgewicht bereikt.

Waarom kiezen voor persoonlijke training?

Je vraagt je ongetwijfeld af waarom je voor persoonlijke training zou moeten kiezen. Het is allereerst anders dan eenzaam trainen in de sportschool. Je traint altijd onder begeleiding. Hierbij hoort een op maat gemaakt schema uiteraard. Je krijgt een trainingsschema met allerlei oefeningen die op je lichaam zijn afgestemd en die overeenkomen met jouw wensen en blessures. Je krijgt een heleboel persoonlijke aandacht, wat voor veel mensen de grootste motivatie is om voor een personal trainer te kiezen.

https://www.fitintwente.nl/