De Dikke Graaf
Image default
Games

beste spy app android

Een spy app is een programmaatje voor op je telefoon, waarmee je een andere telefoon in de gaten kan houden. Kortom, met deze app kom je heel veel te weten over de telefoon op wie jij deze app hebt geïnstalleerd. Heren, en dames natuurlijk, lezen elkaars post niet. Of chats, appjes, of e-mails. Dus op het eerste gezicht zijn spy apps hartstikke fout. Je graaft in het privéleven van iemand anders.

 

Beste spy app Android, ethisch gebruikt

Toch zijn er enkele gevallen waarin het gebruik van een spy app heel erg nuttig is. Ouders die kijken of hun kinderen veilig zijn op internet, bijvoorbeeld. Of je wilt voorkomen dat je kroost nog 3:00 uur ‘s nachts in bed ligt te gamen op de telefoon. Er zijn speciale apps voor opvoeders die in staat zijn om dan bijvoorbeeld games te vergrendelen of de telefoon op een lock te zetten. Ook zijn er bepaalde stelletjes die de afspraak hebben dat ze alles van elkaar kunnen lezen op elkaars telefoon. In deze gevallen is het installeren van een spy app dan  wel weer te verdedigen. Of je wilt natuurlijk een foute grap uithalen. Ook af en toe leuk.

 

Beste spy app Android top tien

Afhankelijk van wat je precies verwacht van een spy app, zijn sommige spy apps geschikter dan andere.  Welke voor jou het meest geschikt is, kan en zal dus meestal verschillen van welke voor iemand anders het meest geschikt is.  Gelukkig hebben wij een site gevonden waar je een top tien vindt van de meest handige spy apps voor Android. Hier staan de sterke en zwakke punten van deze top 10 genoemd, waardoor je een goede keuze kan maken en de voor jou meest nuttige app kan installeren. Deze vind je in het artikel Beste spy app Android. Dit artikel staat op de site Business2Community.