De Dikke Graaf
Image default
Games

Dingen om mee te nemen tijdens het kamperen

Wanneer je gaat kamperen zijn er een aantal spullen die je meet moet nemen. Deze spullen maken het makkelijker en comfortabeler om buitenshuis te leven. In deze blog vind je alle pullen die niet mogen ontbreken tijdens je kampeertrip.

1. Een slaapzak en of luchtbed

Als je gaat kamperen in een tent dan slaap je op de harde en koude vloer. Daarom is het belangrijk om een luchtbed en of slaapzak mee te nemen. Wanneer je met 2 personen bent heb je een luchtbed 2 persoons nodig. In de avond kan het flink afkoelen. Neem daarom wanneer je gaat kamperen voor de zekerheid een dikkere deken mee om avonds warm onder te slapen. Je wil niet ziek worden tijdens je kampeertrip.

2. Vuur

Neem wanneer je gaat kamperen een doosje lucifers of een aansteker mee. Zo heb je ten alle tijden een hulpmiddel om vuur te maken. Belangrijke behoefte tijdens het kamperen zijn warmte en licht. Verzamel droog hout of stro om het vuurtje te ondersteunen en uit te breiden.

3. Eten en drinken

Neem wanneer je gaat kamperen voor de zekerheid water en eten mee. Eten kan makkelijk meegenomen worden in de vorm van soep of bouillon. Ook zijn er speciale compacte en voedingsrijke maaltijden voor kampeerders. Je weet nooit wanneer je zonder eten of drinken komt te staan wanneer je gaat kamperen. Dit kan gevaarlijk zijn wanneer je je verder van de bewoonde wereld bevindt.

4. Spellen

Wanneer je gaat kamperen is er vaak geen stroom of internetverbinding wanneer je je ver buiten de bewoonde wereld bevindt. Neem daarom spellen mee voor vermaak zoals een set speelkaarten of bordspellen als monopoly en mens erger je niet.

5. Genoeg brandstof

Wanneer je gaat kamperen is het belangrijk om je voertuig te voorzien van genoegbrandstof. Je bevindt jezelf in grote problemen wanneer je voertuig geen brandstof heeft. Je bent immers ver verwijderd van de bewoonde wereld. De afstand voor hulp is vaak te ver om te voet te overbruggen.

https://www.luchtbedplaza.nl/tweepersoons-luchtbed