De Dikke Graaf
Image default
Games

Een hotel een nieuwe look geven

Eens in de zoveel tijd ben je wel eens toe aan verandering. Net zoals mensen, heeft een huis of in dit geval een hotel ook eens een nieuwe uitstraling nodig! Door je hotel een nieuwe en frissere look te geven, geef je de bezoekers een gevoel van luxe en comfort. Al ligt dat er natuurlijk wel aan hoe je die renovatie gaat aanpakken. Hoe begin je daar aan en wat ga je precies veranderen? Hebben we het over een vervanging van de meubels, of een complete verbouwing? Wil je de mensen een modern gevoel geven of de nostalgie er in houden? Er zijn eindeloze keuzes.

 

Stijl hotelrenovatie

Bij een hotelrenovatie beslis je eerst waar je voor wilt gaan. Je kunt namelijk kiezen tussen heel veel verschillende stijlen. De retro woonstijl is bijvoorbeeld tegenwoordig heel populair. Dit is een veilige zet omdat je weet dat de mensen dit een fijne inrichting vinden. Je kunt ook ‘out of the box’ denken en gaan voor de botanische woonstijl. Deze woonstijl is vrolijk en wekt een goede stemming op. De industriële woonstijl is ook zeer bekend. Alleen moet je goed erover nadenken of dit wel geschikt is voor jou hotel, het is namelijk een gewaagde inrichting. Waar de meeste toch voor gaan, is natuurlijk de moderne woonstijl. Puur omdat de mens zich hier luxe in voelt.

 

Aan de slag!

Je gaat je zelf de vraag stellen: “Wat wil ik nou eigenlijk graag veranderd hebben?”. Waarschijnlijk wil je het liefst alles een nieuw jasje aantrekken! Voor bijvoorbeeld een nieuwe receptie, bar, ingang etc. kun je het beste de professionals benaderen. Die geven je meestal een goede hotelrenovatie op jou ideeën gebaseerd. Voor een nieuwe inchrichting zou je dan een nieuwe stijl moeten kiezen. Wil je een botanische inrichting of toch voor modern gaan? Je kunt voor jezelf een totaalplaatje creëren.

https://sutherlanddesign.nl/hotelrenovatie/