De Dikke Graaf
Image default
Games

Altijd je favoriete koffie in huis

Wanneer je een echte koffieleut bent dan komt het misschien wel vaker voor dat je koffie op is. Je had er in de winkel niet aan gedacht dat je koffie op was en komt er dan vervolgens thuis achter. Terug naar de winkel, want zonder koffie zitten dat kan natuurlijk niet. Koffie heb je tegenwoordig in allerlei soorten, dus het is ook wel handig dat je tegenwoordig in iedere supermarkt keuze hebt als je weer gaat voor je koffie. Toch kies je eigenlijk nooit, je hebt altijd dezelfde koffie. Dat is nu eenmaal je favoriet. Herken je je erin dat je vaak je favoriete koffie vergeet en dan terug moet naar de winkel? Dan hebben wij nu de oplossing voor je.

 

Abonnement

De oplossing is een koffie abonnement nemen op je favoriete koffie. Zo kun je altijd genieten van je lekkere kopje koffie, zonder dat je er in de winkel de hele tijd aan moet denken. Met een koffie abonnement komt de koffie gewoon bij je thuis, zodat je dus altijd een voorraadje hebt. Een koffie abonnement kun je vaak samenstellen via de website van de koffieverkoper zelf. Je kunt daarbij zelf de soort, de hoeveelheid en de frequentie van de levering bepalen. Je bestelling wordt vervolgens klaargemaakt en wordt dan binnen een tot vijf werkdagen naar je verzonden. Zo kun je weer genieten van je heerlijke kopje koffie. Wil je je abonnement een keer pauzeren of aanpassen? Dan kun je dat gemakkelijk doen. Ook stopzetten is geen probleem.

 

Medellin

Een koffieverkoper die een koffie abonnement aanbiedt, is Medellin Secret. Zij verkopen bijzondere verse koffie. Je kunt in je abonnement zelf kiezen of je een van de koffies erin wilt of meerdere. Je kunt dit iedere maand opnieuw aanpassen, dus je hoeft geen vaste keuze te maken. De kosten van het abonnement bij Medellin Secret zijn afhankelijk van het soort koffie dat je toevoegt, de frequentie en de hoeveelheid. Je kunt kiezen uit vier koffiesoorten in je abonnement. Je kunt kiezen voor de Finca La Luisa uit Colombia. Deze koffie is bitterzoet en heeft iets wijnachtigs in zich. Er zit een lichte chocoladesmaak in de nasmaak. Ook kun je kiezen voor de Finca la Azucena uit Costa Rica. Dit is een koffie met een frisse afdronk, doordat er een vleugje van aardbei en citrus is te proeven. Ook zit er nog iets van chocolade in. Vervolgens kun je ook de Finca Santa Elena uit Costa Rica selecteren. Dit is een koffie met een natuurlijke en zoete smaak met een vleugje honing. Als laatste kun je kiezen voor de Finca La Candelaria uit Guatemala. Dit is een koffie die helder is van kleur en bovendien stevig is. De koffie is zoet.

https://medellinsecret.nl/koffie-abonnement