De Dikke Graaf
Image default
Games

Een pinapparaat kiezen

Tegenwoordig betalen mensen bijna allemaal met de pin. Contant geld zie je nog maar zelden en dat is logisch, pinnen is immers sneller, makkelijker en bovendien veiliger. Het is daarom handig om als ondernemer ook een pinapparaat te hebben. Als je geen pinapparaat hebt tegenwoordig dan heb je kans dat je klanten misloopt, want waar kan je nu niet pinnen tegenwoordig? Pinnen kan altijd via een internetverbinding. De meeste ondernemers hebben deze, wat maakt dat pinnen veilig kan. Met de pinapparaten van tegenwoordig kun je niet alleen contactloos betalen, maar ook nog altijd met verschillende betaalkaarten. Welk pinapparaat kies je als ondernemer?

 

Vast

Een vaste pinautomaat zie je veel in bijvoorbeeld winkels. Met een vaste pinautomaat kun je gemakkelijk en snel betalingen afhandelen. Deze pinautomaat staat er dan ook om bekend dat ‘ie snel, contactloos en ook nog eens superveilig is. Dit apparaat maakt gebruik van een internetverbinding via de kabel, waardoor de transacties snel worden verwerkt. De vaste pinautomaat neemt weinig plek in en heeft een goed display.

 

Mobiel

Je kan tegenwoordig ook kiezen voor een mobiel pinapparaat. Dit is een compacte vorm van pinnen. De automaten hebben een speciale software die ervoor zorgt dat je in Nederland kan pinnen op dit mobiele apparaat, maar ook daarbuiten. Je ziet deze automaten vaak in de horeca. Ook zie je deze vaak op evenementen. Ga je naar een evenement als ondernemer maar heb je geen mobiel pinapparaat? Dan kan je zo een pinapparaat huren. Een pinapparaat huren gaat gemakkelijk, na het evenement lever je hem weer in. 

 

Mini

Als laatste kan je ook nog kiezen voor een mini pinapparaat. Deze gaat ongeveer twaalf uur mee en je laadt hem supersnel op met een USB aansluiting. Het formaat is heel erg compact, waardoor deze geschikt is voor kleine bedrijven zoals bijvoorbeeld een nagelsalon. 

https://www.twelve.eu/verhuur/pinautomaat/