De Dikke Graaf
Image default
Games

Leuke manieren om je kale muren aan te kleden

Ben je ooit een kamer binnengelopen en had je het gevoel dat er iets ontbrak? Het kan zijn dat de muren een beetje te kaal zijn. Maar maak je geen zorgen – er zijn talloze leuke en eenvoudige manier om je muren aan te kleden en wat persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Van het ophangen van kunst en zwarte fotolijsten tot het ophangen van unieke decorstukken, er zijn tal van creatieve manieren om je muren op te knappen en ze dynamischer en uitnodigender te maken. Lees verder voor wat makkelijke ideeën om je kale manieren makkelijk op te fleuren.

Fotowand

Een fotowand is een geweldige manier om een kamer visueel aantrekkelijker te maken. Je kan de fotowand maken door je foto’s op een groot bord te monteren dat je vervolgens aan de muur kan leunen of ophangen. Maar je kan dit ook doen door foto lijsten te gebruiken, Deze kan je in een bepaald patroon ophangen om op deze manier een collage te maken. Het is leuk om een grote foto te hebben in bijvoorbeeld een fotolijst 70X100, dan kan je hierom heen kleinere lijsten gebruiken. zo krijg je makkelijk een persoonlijke muur die je kale muren opvult. 

 

Wandkleden

Wandkleden zijn een geweldige manier om een kale muur wat meer uitstraling te geven. Je kan een groot kleed gebruiken of een paar kleinere kleden die bij elkaar passen. Je kan zelfs patronen gebruiken die al in huis zijn te vinden. Zorg er wel voor dat je ze goed ophangt, zodat ze niet van de muur vallen. Je denkt misschien dat het heel erg gek is, maar het ophangen van vloerkleden is echt een trend aan het worden, en het is een geweldige en unieke manier om je muren wat op te fleuren. 

 

Accent muur

Eén muur in een kamer verven is een geweldige manier om een gedurfd stijlstatement te maken zonder al te veel werk. Je kan elke kleur kiezen die je wilt en zelfs een patroon maken. Het hebben van een accentmuur vult je kale muren eigenlijk niet op, maar toch wekt het wel de illusie, dit komt omdat het ervoor zorgt dat de kamer wat minder saai is. Ook is dit een goede optie wanneer je een kamer een beetje zat bent, door een accentmuur toe te voegen zorg je ervoor dat je kamer weer interessant wordt.