De Dikke Graaf
Image default
Games

Top 3 interieur tips!

Je loopt vast bij het inrichten of stijlen van je huis. Je bent tevreden, maar de kers op de taart ontbreekt en je bent om zoek naar wat inspiratie. In deze blog vind je wellicht jouw kers door middel van deze top 3 interieur tips!

1 Vis op tafel

Wanneer je geen raad weet bij het kopen van een tafel of vloer, is er altijd de mogelijkheid om te kiezen voor visgraat. Visgraat is tijdloos en kan overal mee gecombineerd worden. Maar let op! Combineer niet te veel verschillende stijlen, kleuren, en patronen met een visgraat tafel of vloer. Visgraat is een druk omdat er veel verschillende kleuren in een diagonaal patroon te zien zijn in tegenstelling tot laminaat of tegel dat vaak maar één kleur heeft.

2 Old but gold

Shop online of in kringloopwinkel voor oude meubels en breng ze weet tot leven! Vaak hebben oude meubels alleen maar een likje verf nodig om er weer zo goed al nieuw uit te zien. Bovendien kosten tweedehandse meubels vaak veel minder. Vintage meubels zijn vaak niet meer verkrijgbaar omdat de oude stijl of trend niet meer van deze tijd is. Ben je een fan van vintage artikelen kies dan voor een retro interieurstijl.

3 Natuur in huis

Maak je huis levendig en vrolijk door gebruik te maken van bloemen en planten. Plaats ze bijvoorbeeld in de hoek van de huiskamer of op de eettafel. Heb je geen zin of tijd om ze te onderhouden? Kies dan voor namaak planten en bloemen. Nep planten en bloemen zijn makkelijk te onderhouden omdat je er niks aan hoeft te doen. Bovendien gaan nep planten niet doodgaan en hoeven daarom maar eenmalig gekocht te worden. Let er wel op bij het kopen van nep planten dat ze echt mogelijk lijken.