De Dikke Graaf
Image default
Games

Top 4 comfortabele hotels in Parijs met een mooi uitzicht op de Eiffeltoren

Wanneer je in Parijs op vakantie bent wil je natuurlijk naar zoveel mogelijk bezienswaardigheden, maar de mooiste van allemaal blijft natuurlijk wel de Eiffeltoren. Hoe mooi zou het zijn als je er niet alleen overdag heen kan, maar hem ook ’s avonds vanuit je hotelraam kunt bekijken en genieten van de mooie lichtjes? Je staat dan niet in de menigte tussen de mensen én kunt lekker vanuit je bed kijken met een heerlijk wijntje in je hand. 

 

1. Hotel Balzac

Dit hotel is gevestigd in het oude huis van de bekende Franse schrijver Balsac. Naast dat dit hotel een prachtig uitzicht heeft op de Eiffeltoren, zit het ook nog eens in de buurt bij de Arc de Triomphe. Je zit bij dit hotel gelijk in de buurt van alle winkels en de bekendste monumenten, dus zeker een aanrader voor de echte cultuurproever!

 

2. Hotel le Walt

Het hotel met 4 sterren en oneindige luxe is Hotel le Walt. Van ontbijt op bed tot een luxe diner dat gemaakt is door de beste chefs. Hoe hoger je in het hotel komt hoe beter het uitzicht op de Eiffeltoren. Het hotel is gevestigd in het 7e arrondissement van Parijs, hier heb je dus niet alleen op 10 minuten loopafstand de Eiffeltoren, maar ook nog eens de bekende Champs-Élysées! 

 

3. Le jardins d’Eiffel

Op zoek naar een betaalbaar hotel in Parijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit hotel heeft een goed uitzicht op de Eiffeltoren, zeker wanneer je het vergelijkt met prijs van het hotel. Je bent dicht in de buurt van de Seine, je kunt dus al meezingend met Kenny B van het liedje “Parijs” lopend er naar toe. Naast het mooie uitzicht beschikt dit hotel ook over uitstekende champagne waar je de avond zeker mee door kan komen!

 

4. Hotel Muguet

Als laatste hebben we hotel Muguet, voor dit hotel betaal je ook niet de hoofdprijs, maar heb je wel een hoofdprijs uitzicht! Dit hotel heeft 3 sterren, iets minder als de andere hotels, maar zeker niet verkeerd! Met een kwartier lopen zit je al bij de Eiffeltoren.

 

Welk hotel je ook kiest, je zit bij deze hotels altijd gegarandeerd op steenworp afstand van de Eiffeltoren en je kunt hem ’s avonds ook nog eens vanuit je bed bekijken. Naast de Eiffeltoren zitten de hotels ook nog eens dicht bij andere bezienswaardigheden, dus het wordt hoe dan ook een top vakantie!