De Dikke Graaf
Image default
Games

Voor minder geld, meer luxe

Veel mensen houden zo af en toe wel van wat luxe. Voor de ene persoon is luxe een weekendje weg, voor de ander is dat een mooie iPhone 12. Alleen luxe kost vaak geld en dat daar heeft niet altijd iedereen evenveel van. Hoe heb je nu dan voor minder geld meer luxe? Lees het hier!

IPhone 12

Stel je wilt het liefst de iPhone 13, maar je kunt jezelf zelfs de iPhone 12 nog niet permitteren. Wil je dan toch een zo nieuw mogelijk model iPhone? Kies dan voor de iPhone 12 refurbished. Met een iPhone refurbished, heb je een model waar je een tijd mee vooruit kunt en ben je tegelijkertijd behoorlijk actueel. De refurbished modellen zijn nog niet zo lang verkrijgbaar. Wellicht is de enige die weet dat je mobiel refurbished is, jijzelf…

Luxe in de aanbieding

Een luxe lifestyle kun je veel makkelijker hanteren, als je de luxe artikelen in de aanbieding koopt. Dat begint al met de dagelijkse boodschappen in de supermarkt. Wanneer jouw dure afwasmiddel in de aanbieding is, moet je er dus dan gewoon heel veel van kopen. Zo kun je het weer uitzingen tot de volgende aanbieding en betaal je bijna nooit de reguliere prijs.

Keuzes maken

Je kunt je ook vaak meer luxe, lees kwaliteit, veroorloven als je zoveel mogelijk kiest voor kwaliteit en de goedkope frutsels laat staan. Je koopt minder, maar wat je koopt is goed. Het gevolg is dat je minder spullen koopt waar je uiteindelijk niet zoveel aan blijkt te hebben en dat wat je koopt meer waardevast is. Het voordeel is ook, dat als je er toch weer vanaf wil, dat je dit dan voor een redelijke goed prijs weer kunt verkopen. Is iets echt waardevol dan kun je denken aan het verkopen op sites zoals Catawiki.