De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Bespaar tijd met innovatieve voedseletiketten van deze specialist

Werkt u in de keuken en merkt u dat er kostbare tijd verloren gaat aan administratieve taken, zoals producten labelen en coderen met voedseletiketten? De twee oprichters van Cheflabels liepen al kokend tegen dit soort problemen aan. Om die reden begonnen zij Cheflabels, een innovatief bedrijf met de beste oplossingen voor u. Maak gebruik van de labelprinter van deze specialist, print uw gepersonaliseerde, wateroplosbare HACCP-stickers met alle benodigde informatie af en werk tot wel 15 keer sneller! De sticker kunt u opslaan in de app op uw telefoon of via de desktopversie. Zo werkt u de keer daarop nog efficiënter.

De vele voordelen van deze voedseletiketten

Het doel van deze specialist is om u en uw personeel tijdbesparend en efficiënt te laten werken in de keuken. Dankzij de wateroplosbare labels van deze expert hoeft u de voedseletiketten niet meer handmatig te schrijven en verliest u geen tijd doordat u lijmresten moet verwijderen van het product. Gebruik de mobiele app in combinatie met de printer van deze specialist en druk uw voedseletiketten supersnel af. Iedere medewerker van uw horecazaak kan toegang hebben tot alle informatie en functies van deze app, waardoor het labelen van producten door iedereen uitgevoerd kan worden. Werkt u liever met een codeertang? Ook dat is mogelijk. De wateroplosbare voedseletiketten zijn ook beschikbaar voor dit apparaat. Kies de beste optie of een voordeelset voor uw horecazaak en start met het besparen van kostbare tijd.

Ontdek de tijdbesparende mogelijkheden

Voor mensen die hard werken in de keuken, leiden administratieve taken af. Zeker als die taken veel tijd in beslag nemen, bijvoorbeeld de producten voorzien van voedseletiketten. Bent u benieuwd wat de innovatieve producten van deze ervaringsdeskundigen voor u en uw horecazaak kunnen betekenen? Bekijk online het assortiment en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van vernieuwende voedseletiketten. Voor meer informatie of voor de contactgegevens kunt u de bedrijfswebsite van deze specialist raadplegen.

https://www.cheflabels.nl/