De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

De voordelen van Linkbuilding voor jouw bedrijf

Linkbuilding is een strategie die echt gunstig kan zijn voor jouw bedrijf. Deze SEO techniek bestaat uit het bouwen van links naar een website om de positionering te verbeteren en, uiteraard, om op de eerste plaatsen van de zoekopdrachten te komen. Adbull BV is specialist op het gebied van SEO & linkbuilding en kan bedrijven perfect helpen met dit vraagstuk.

Door linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier te doen, zorgt je ervoor dat jouw bedrijf succesvol is op het gebied van SEO op jouw website.

Daarom, om te profiteren van de voordelen van link building, zijn er enkele parameters die moeten worden gevolgd, zoals de volgende:

Diversiteit: Je moet ervoor zorgen dat de links niet van hetzelfde domein komen. Er zou een praktijk van diversiteit moeten zijn in termen van de sites die je linkt naar de site van jouw bedrijf.

Kwaliteit: het is verkieslijk om weinig maar kwaliteitsvolle links te hebben. Google zal detecteren of jouw site qua inhoud gelinkt is aan sites van lage kwaliteit.

Kwantiteit: in dit geval, hoe meer links je hebt, hoe beter voor de site van je bedrijf. Maar vergeet niet dat hun kwaliteit jouw prioriteit moet zijn als het gaat om linkbuilding.

Link building kosten: links voor alle soorten budgetten

Link building is een zeer lucratieve investering, maar uiteraard gaan de kosten voor de baten uit om te slagen. Zie hier onze linkbuilding kosten. We werken met transparante maandpakketten en maandelijks opzegbare SEO pakketten.

Bovendien moet de link in de juiste context worden geplaatst, zowel ten opzichte van het artikel in zijn geheel als ten opzichte van de alinea waarin hij voorkomt, en moet hij aan een aantal richtlijnen voldoen.

Betere ranking in zoekmachines

Google vindt het gunstig als andere websites naar jouw bedrijf linken, want zo begrijpen ze dat jouw inhoud zo goed is dat andere websites het aanbevelen en hun gebruikers toegang geven tot wat jouw bedrijf aanbiedt.

Daarom is link building gunstig voor je om jouw positie in zoekmachines te verhogen op een snellere en meer efficiënte manier.

Naast andere SEO-elementen zoals het gebruik van trefwoorden in de URL, ALT-attributen en metabeschrijving, kan jouw bedrijf succesvol zijn bij de internetgebruikers.