De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

COSRX De Beste Koreaanse huidverzorging merk op de markt in 2022

COSRX is een van de snelst groeiende Korean skincare merk, opgericht vanuit de overtuiging dat de huid als het grootste orgaan moet worden behandeld met liefde, niet met schade. Hun zeer doeltreffende formules zijn verzachtend en versterkend, effectief voor alle huidtypes, en gemaakt zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen of chemische irriterende stoffen. COSRX streeft ernaar betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde formules tegen betaalbare prijzen aan te bieden aan zowel leden van hun gemeenschap als fans over de hele wereld.

De COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence is een huidverzorging must-have voor de droge tot zeer droge teint. Het geeft de teint een onmiddellijke boost van hydratatie en voedingsstoffen voor een fragiele, gladde en veerkrachtige buitenste laag. Het bevat 96% slakkensecreties, het best bewaarde huidverzorgingsingrediënt van de natuur – het helpt bij acne-littekens, huidelasticiteit en de algehele huidkwaliteit.

Het verwijderen van dode huidcellen kan een heel gedoe zijn, maar COSRX’s BHA Blackhead Power Liquid redt uw teint. Dit krachtige serum combineert 10% glycolzuur met bamboesap om mee-eters en witte bultjes op de neus, kin en voorhoofd op te lossen. Verzachtende toverhazelaar kalmeert ontstekingen en irritatie, zodat u direct kunt overgaan tot het verfijnen van de poriën wanneer u het twee keer per dag gebruikt.

COSRX, het merk dat Koreaanse vrouwen vertrouwen, staat bekend om zijn doeltreffende en toch betaalbare “no frills” benadering van cosmetica. COSRX wil de huid perfectioneren, niet alleen bedekken met zware producten die agressieve chemicaliën en conserveringsmiddelen bevatten. Elk product is gemaakt met een specifiek doel voor ogen: het behandelen van een bepaalde huidaandoening of -kwaal, het voorkomen van veroudering en vlekken, het kalmeren en verzachten van de gevoelige huid, enz. COSRX is geliefd om zijn ongewoon stevige formules die veel voorkomende huidproblemen effectief aanpakken zonder tonnen geurend maar onnodig schuim op te brengen.

COSRX is een meester in het creëren van krachtige, multi-tasking producten, en hun held product is de ultieme First Treatment Essence. De formule bevat meer dan 90% Pitera™ – de gefermenteerde vloeistof van de nonivrucht – de essence minimaliseert de poriën en brengt het olieniveau van de huid in balans, waardoor u een gladdere, zachtere huid krijgt. COSRX maakt ook een reeks betaalbare huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes.

COSRX huidverzorging neemt nooit kortere wegen: Hun Nourishing Honey Overnight Mask bevat meer dan 50% Propolis Extract, een natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend ingrediënt dat de celvernieuwing stimuleert voor een stevigere huid, en parelpoeder dat helpt om de huid gladder te maken voor een heldere teint.

https://kocosmo.nl/