De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Lichamelijke klachten laat u verhelpen door de fysiotherapeut

Normaliter is een menselijk lichaam een perfect georganiseerd geheel van gewrichten, spieren en botten. Omdat u hier dagelijks op moet rekenen, is het wel zo fijn dat u niet te maken heeft met pijntjes en een ongemakkelijk gevoel. Is dit wel het geval, dan is het aan te raden om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Hierdoor kunnen deze pijntjes uitgebreid worden geanalyseerd en wordt u gericht geholpen met uw persoonlijke lichamelijke klachten .

Een persoonlijke behandeling voor uw klachten staat altijd centraal

Een persoonlijke behandeling voor uw klachten staat altijd centraal. Dit omdat iedereen immers anders is en dus ook de aard van de klachten en de intensiteit van de klachten anders is. Tijdens een eerste intakegesprek wordt een lichamelijk onderzoek uitgevoerd en de aard van de klachten wordt met u besproken. Op deze manier is een fysiotherapeut in staat om de beste diagnose te stellen en vervolgens een behandeling aan te bieden die op uw klachten aansluit.

U heeft bij de fysio Zeist de keuze uit verschillende vormen van fysiotherapie

U heeft bij de fysio Zeist de keuze uit verschillende vormen van fysiotherapie. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bijvoorbeeld denken aan dry needling, manuele therapie en Origene therapie. Uiteraard krijgt u hier meer informatie over tijdens een eerste intakegesprek.

Met oefeningen voor thuis van de fysio Odijk werkt u naar een beter herstel

Een sessie bij de fysiotherapeut duurt meestal een uurtje. Daarom is het aan te raden om ook actief aan de slag te gaan met uw herstel in uw vrije tijd. Voldoende bewegen kan wonderen verrichten, maar u kunt ook denken aan specifieke oefeningen. Met oefeningen voor thuis van de fysio Odijk werkt u naar een beter herstel.

https://fysiotherapiezeistwest.nl/