De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Paniekaanvallen, burn-out en meditatie – Nick de Waard kan je helpen

Mentale gezondheid is iets waar we vaak weinig aandacht aan besteden, maar wat juist super belangrijk is. Als je paniekaanvallen ervaart, in een burn-out zit of gewoon druk in je hoofd bent, dan wil je daar natuurlijk graag wat aan doen.

Zo kwam ik laatst op de website van Nick de Waard en ontdekte dat deze paniekaanval- en burn-out-expert wekelijks nieuwe gratis blogposts schrijft! Als je dus opzoek bent naar een paniekaanval expert, ga dan naar Nick!

Paniekaanvallen kun je oplossen

Paniekaanvallen kun je relatief eenvoudig oplossen. De ene komt van z’n paniekaanvallen af als die een ademhalingsoefening doet. De ander heeft weer wat anders nodig. Maar bijna iedereen die van paniekaanvallen af wilt, heeft een verandering in leefstijl nodig. 

Zoals Nick de Waard zegt: “Paniekaanvallen zijn het gevolg van een verkeerde leefstijl. Iemand die te lang teveel verkeerde keuzes maakt gaat stress ervaren. En als je teveel stress ervaart, kun je uiteindelijk een paniekaanval krijgen.”

Je wilt dus dat je een ontspannen leefstijl heb. Een leefstijl waar je blij van wordt, gelukkig en ontspannen. Veel mensen leven van het ene naar het ander en ervaren veel stress. Maar het kan dus anders.

Als je de Gouden Driehoek Methode van Nick hanteert, dan is het onvermijdelijk dat je zult herstellen van je paniekaanvallen.

Paniekaanvallen oefening

Leef weer met de dag

Leer weer leven in het Nu en in het Moment, dan zul je minder angst ervaren. We zijn zo gewend om te vliegen en met elke gedachten mee te gaan, maar wanneer kunnen we alleen genieten? Juist, in het Nu. 

Je kunt weer leven in het Nu door bewust te worden van je gedachten. Een goede tool die je kan helpen is meditatie. Je kunt bijvoorbeeld een meditatie doen van Nick. De meditatie om paniekaanvallen te stoppen bijvoorbeeld. Paniekaanvallen stoppen begint dus bij het leren leven in het Nu en Nick de Waard kan je hierbij helpen.

 

https://nickdewaard.nl/