De Dikke Graaf
Image default
Sport

Lekkerder in je vel door personal training Assendelft

Elk mens heeft een bepaald doel of een wens als het gaat om fitheid en gezondheid. De één wil graag afslanken, de ander fitter en sterker worden en een derde wil van pijnklachten afkomen. Waarschijnlijk heb je wel eens een sportschool bezocht of groepslessen gevolgd, maar ben je niet gekomen waar je wil. We vertellen hier meer over personal training in Assendelft, waardoor je eenvoudiger je doelen kan behalen en vasthouden.

Voeding en training met behulp van een personal coach

Het voordeel van personal training Assendelft ten opzichte van groepssessies, is dat je geniet van maatwerk. Een personal trainer en leefstijl coach helpt je met een trainingsschema en neemt daarnaast je leefstijl en voeding met je onder de loep. Met persoonlijke adviezen kan je slechte gewoontes afleren en daarvoor in de plaats goede gewoontes aanleren. Door hier consequent mee door te blijven gaan, ben je ook in de toekomst verzekerd van een gezond leven.

Personal trainer Assendelft helpt je op de lange termijn

Als het gaat om het verbeteren van je gezondheid, dan is het belangrijk om realistisch te blijven. Een personal trainer Assendelft heeft niet alleen de nodige expertise als het gaat om fitness en supplementen, maar is zich ook bewust van wat voor jou haalbaar is. Je trainingstraject moet dus goed te combineren zijn met je dagelijks leven. Als je op zoek bent naar een goed resultaat dat ook blijft gelden voor de lange termijn, dan is het verstandig om naast het trainen ook je leefstijl aan te passen. Zaken als voeding, het verminderen van stress en beter slapen zijn hierbij belangrijk.

Begeleiding waarmee je balans vindt

Een goede personal coach en trainer smeert je geen onnodige supplementen of shakes aan, maar geeft je een trainingsschema voor buiten de training om en ondersteunt je ook op deze momenten. Een coach die een effectieve personal training in Assendelft verzorgt, is Gerard Sombroek van FitBewust Personal Coaching. Hij heeft veel ervaring met persoonlijke begeleiding en daagt je uit om hard te werken. Zo kan je samen met hem een nieuwe levensstijl aanleren.

https://fitbewust.nl/