De Dikke Graaf
Image default
Tech

Het vinden van de beste gaming laptop kan een uitdaging zijn

Een nieuwe gaming laptop kopen kan een overweldigende ervaring zijn. Er zijn zo veel opties, en je moet rekening houden met de prijs, de rekenkracht, de RAM-grootte en de opslagruimte.

Op zoek naar de beste budget gaming laptop? Wij geven je rugdekking! Bekijk ons artikel over hoe je de juiste laptop onder de €1000 kiest. Of misschien ben je op zoek naar iets meer high-end? Ons artikel over de beste game laptops boven de €1000 is perfect voor iemand die topprestaties wil zonder de bank te breken!

Door ons artikel te lezen nemen we al de informatie over specs en prijzen gemakkelijk. Of u nu een goedkope instapmachine wilt of een krachtig werkstation met de nadruk op grafische kaarten – wij hebben aanbevelingen op basis van jouw behoeften!

 

Gamers zijn altijd op zoek naar een nieuwe gaming laptop die de nieuwste games op hoge instellingen kan spelen

Het vinden van een gaming laptop onder de €1000 is moeilijk, maar niet onmogelijk. We hebben het web afgestruind om laptops te vinden die AAA-titels op middelhoge instellingen kunnen draaien met een resolutie van 1080p en framerates van meer dan 30fps. En het mooiste is? Deze budget gaminglaptops beginnen rond de €700!

Hier zijn onze toppers voor budget gaming laptops in 2021! Al deze modellen worden geleverd met 8e generatie Intel Core i5 of i7 CPU’s, NVIDIA GTX 1050 Ti grafische kaarten, 8GB+ RAM en 256GB SSD’s.

Het belangrijkste is dat ze allemaal minder dan €1000 kosten! Dit zijn geweldige instapmodellen als je net begint of niet meer dan 1k wilt uitgeven aan je eerste systeem. Als je meer kracht nodig hebt, kijk dan hieronder naar onze mid-range opties en ook naar een aantal high-end rigs die AMD’s nieuwe Ryzen processors hebben.

Wil je een gaming laptop die is betrouwbaar, krachtig en draagbaar is?

Het probleem met de meeste gaming laptops is dat ze te groot zijn om mee te nemen of een slechte batterijduur hebben. De meeste van hen hebben ook vreselijke schermen en luidsprekers.

Onze high-end gaming laptops hebben de nieuwste Intel i7-processor, 16 GB RAM, 512 GB SSD-schijf, NVIDIA GeForce GTX 1080 grafische kaart en een prachtig 15″ 4K-scherm met Dolby Atmos-geluidssysteem. Hij is compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen in je rugzak, maar krachtig genoeg om er elke AAA-game op maximale instellingen op te spelen zonder dat het zweet uitbreekt.

De batterij gaat ongeveer 7 uur mee, dus je kunt overal van je games genieten!