De Dikke Graaf
Image default
Tech

Systemen kunnen optimaal worden getest met behulp van een penetratietest

Door een ethical hacker in dienst te nemen en een penetratietest uit te laten voeren, kunnen verschillende soorten systemen uitgebreid voor je worden getest. De test vindt plaats op een deel van het systeem en ieder onderdeel van het netwerk kan uitvoerig worden getest. Nadat de test uit is gevoerd, ontvang je altijd een uitgebreide rapportage. Met deze rapportage kun je ervoor zorgen dat de ‘echte’ hackers minder snel toe kunnen slaan.

Een specialist beheert de netwerken en systemen van organisaties

Een veilige online omgeving is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Steeds vaker horen we grotere aanvallen op diverse soorten systemen van bedrijven. Een specialist beheert de netwerken en systemen van organisaties. Denk hierbij aan systemen die op een grootschalige wijze privacygevoelige of persoonlijke informatie verwerken. Ook kan een specialist monitoren, rapporteren en adviseren.

Waarom het slim is om een specialist in te schakelen

Het is helemaal geen verkeerd idee om een specialist in te schakelen voor jouw bedrijf. Naast het uitvoeren van een penetratietest, schakel je een specialist namelijk voor nog veel meer diensten in. Hierbij kun je denken aan een Cyber Securityspecialist en je hebt altijd toegang tot een Support Desk voor vragen of voor meer informatie. Ook biedt een specialist altijd innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van ICT, processen, mensen en kennis. Ook is een specialistgecertificeerd voor ethical hacking en Social Engineering.

Een breed scala aan systemen kunnen voor je worden getest, bijvoorbeeld door Auxzenze

Op alle soorten IT-systemen waar een veilige omgeving erg belangrijk is, kan een test voor je worden uitgevoerd, bijvoorbeeld door Auxzenze. Denk hiebij aan een bedrijfsnetwerk, diverse soorten webapplicaties, mobiel en IoT hardware, audit en assessment en WiFi netwerken.

 

https://www.auxzenze.nl/