De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Om uw hordeur te repareren, bestelt u bij deze online winkel handige tape

Een gat in uw hordeur betekent dat er alsnog insecten uw woning binnen kunnen dringen als u de deur open heeft staan. U kunt een nieuwe hordeur kopen, maar dat is zonde, zeker als de scheur niet eens zo groot is. De ideale oplossing is de reparatietape van Qwality4u. Met dit handige product is het repareren van uw hordeur een fluitje van een cent. U heeft de keuze uit verschillende onopvallende kleuren. Bovendien geniet u bij deze aanbieder van gratis verzending bij bestellingen vanaf €20,- .

Bij deze webshop bestelt u tape voor uw hordeur

Met de tape van deze online winkel kunt u beschadigingen aan uw hordeur voordelig repareren. Zo voorkomt u dat door het gat alsnog insecten uw woning binnendringen. U kiest op deze website uit drie kleuren tape: grijs, zwart of wit. Als u de tape vóór 17:00 bestelt op een werkdag, ontvangt u die de volgende dag al in huis. Heeft u niet meer dan de tape besteld? Dan gebruikt deze aanbieder een kartonnen envelop in plaats van een doos. Zo bespaart die karton. Om een scheur in uw hordeur te repareren, is het verstandig om eerst de ruimte rondom het te dichten gat te reinigen en droog te maken. Dit zorgt voor optimale hechting van de tape. Vervolgens rolt u de tape een stukje uit om te kijken hoeveel u nodig heeft. Hierna knipt u de juiste hoeveelheid tape af en plakt u die over de scheur heen. Voor de beste dichting van het gat, kunt u aan beide kanten van de hor een stuk tape plakken. Zo eenvoudig is het herstellen van uw hordeur!

Herstel uw hordeur met dit handige product

Als uw hordeur beschadigd is, kunt u de scheur eenvoudig repareren dankzij de tape van Qwality4u. Via de webshop plaatst u eenvoudig een bestelling en rekent u beveiligd af. Bekijk het volledige aanbod van deze webshop en bestel deze tape en andere nuttige producten voor in huis.

https://qwality4u.com/