De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Wat is het verschil tussen naaldvilt-automatten en Velours-automatten?

Ga jij nieuwe automatten bestellen bij een webshop zoals MijnAutomatten? Dan wil je vast weten van welk materiaal je je automatten het beste kunt laten maken. MijnAutomatten.nl levert drie verschillende soorten tapijten automatten die allemaal van hoogwaardig tapijt van Nederlandse tapijtfabrikanten worden gemaakt. Maar tussen die drie soorten tapijt zitten enkele verschillen. In dit artikel vertellen we je over de naaldvilt-automatten, de Velours Classic-automatten en de Velours Premium-automatten van MijnAutomatten.nl.

Wat is Naaldvilt?

Naaldvilt is een tapijtsoort met een grove, robuuste uitstraling. Tijdens het productieproces wordt er op dezelfde wijze als tijdens het naaien met een naaimachine een onder- en bovendraad door elkaar gelust. Hierdoor ontstaat een lusvorm aan de bovenzijde van het tapijt. Bij MijnAutomatten.nl zijn de naaldvilt-automatten beschikbaar in zwart en antraciet. Ze zijn standaard voorzien van een hakplaat aan de bestuurderskant en worden afgewerkt met garen of met een geweven band.

Wat is Velours Classic?

Velours is een getufte tapijtsoort. Dit betekent dat een machine met duizende kleine naaldjes lusjes uit de stof trekt, die de machine daarna doorsnijdt. Het fijnharige tapijt dat hierdoor ontstaat, voelt zacht aan en heeft een luxe, exclusieve uitstraling. Velours-automatten hebben een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan naaldviltmatten, dus kun je ervoor kiezen de matten met of zonder hakplaat te bestellen. De matten zijn in vijf kleuren beschikbaar: zwart, grafiet, beige, blauw en rood.

Wat is Velours Premium?

Wil je tapijt in je auto? Dan is Velours Premium een echte aanrader. Deze tapijtsoort heeft op MijnAutomatten.nl de beste uitstraling en slijtvastheid. Daarnaast zijn Velours Premium-automatten heel comfortabel. De opnamecapaciteit van Velours Premium-matten is ook nog eens hoger, waardoor je automatten langer meegaan. Velours Premium-automatten zijn leverbaar in zwart, grafiet of beige. Een hakplaat is bij deze kwaliteit automatten niet nodig.

Welke automatten passen het beste in je auto?

Welke automatten het beste in je auto passen, kunnen wij je niet vertellen. Dat weet je alleen zelf. Daarom raden we aan de website www.MijnAutomatten.nl te bezoeken. Vul op de homepage je kenteken in en je ziet meteen een mooi overzicht van de specificaties van alle automatten die voor jouw auto beschikbaar zijn. Woon je in een landelijke omgeving? Dan kun je ook kiezen voor rubberen automatten, die makkelijker zijn schoon te maken. Kies daarom voor de veelzijdige automatten van MijnAutomatten.nl.

 

https://www.mijnautomatten.nl/