De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Een akoestisch plafond met een naadloos resultaat

Minder galm, betere akoestiek; dat is wat je met een akoestisch plafond kunt verwachten. Je profiteert van een naadloos resultaat en het plafond leent zich erg goed voor een breed scala aan ruimtes. Enkele bekende voorbeelden zijn het regelen van de op kantoor of in in het restaurant. Naast dat de galm in de ruimte kan worden verminderd, wordt ook de geluidservaring in de ruimte beter geoptimaliseerd. Het naadloze plafond zorgt daarnaast ook voor een strak resultaat en een perfect totaalplaatje. Redenen genoeg dus om je daar wat verder in te gaan verdiepen. Geniet je binnenkort ok van kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten voor het plafond?

Het is mogelijk om het plafond in verschillende kleuren te laten spuiten

Het plafond moet natuurlijk in een kleur aan worden gebracht die perfect past bij de rest van de ruimte. Daarom heb je de keuze uit verschillende soorten kleuren. Je kunt hierbij denken aan AQ-wit, AQ-lichtgrijs, AQ-industrieel grijs, AQ-antracietgrijs en AQ-zwart. Maar ook een AQ-custom kleuren op aanvraag behoort tot de mogelijkheden.

Je profiteert van verschillende aantrekkelijke voordelen

Kies je voor een akoestisch plafond bij jou in de ruimte? Je profiteert van verschillende aantrekkelijke voordelen? Zo geniet je van uitstekende akoestische prestaties en de spuittechniek tijdens het aanbrengen bespaart behoorlijk wat tijd. Ook kan de ruimte helemaal schoon op worden geleverd. Het materiaal is sterk vochtregulerend en de naadloze afwerking wordt direct op de constructie aangebracht. Daarnaast wordt er altijd gebruik gemaakt van recyclebaar en biobased materiaal.

Kies ervoor om het plafond altijd aan te laten brengen door een specialist, bijvoorbeeld door Acoustiq 

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat de akoestiek in de ruimte optimaal is. Daarom is het zeker geen verkeerd idee om daar een specialist voor in te schakelen. Het blijft uiteindelijk ook een taak die je misschien maar eens in je leven uit gaat besteden. Kies ervoor om het plafond altijd aan te laten brengen door een specialist, bijvoorbeeld door Acoustiq. De werkzaamheden worden in dat geval binnen de kortste keren voor je uitgevoerd en er wordt altijd erg graag met je meegedacht. Zo weet je altijd zeker dat de klus helemaal aan je verwachten voldoet en dat er altijd netjes rekening wordt gehouden met het budget dat af wordt gesproken in de offerte. 

 

 

https://acoustiq.nl