De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Zit lekker droog in de schaftkeet van Snelbouwkantoor!

Lunchpauze in een geïsoleerde keet

Bent u nog opzoek naar een ideale unit om als schaftkeet te gebruiken? Dan bent u bij Snelbouwkantoor aan het juiste adres. De door schaftkeetis geïsoleerd met 50mm EPs mineraalwol, ook in de winter zit je dus lekker warm. Het leven van een bouwvakker kan soms al zwaar genoeg zijn, een unit waar je lekker warm en droog pauze in kunt houden is dus wel zo lekker. U kunt er achteraf zelf nog voor kiezen om een verwarmingssysteem te laten plaatsen.

Verschillende toepassingen

De unit die wij verkopen is dus onder andere goed geschikt als schaftkeet. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende situaties waar onze keet goed van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke woonunit voor als u aan het verbouwen bent of aan een noodgebouw bij een school. Het komt wel eens voor dat u later opeens meer zitplekken nodig heeft, in dat geval is de unit altijd uitbreidbaar. Lees daarover hieronder meer.

Uitbreiden van de schaftkeet

Merkt u na een tijdje dat u ruimte tekort heeft? Dan kunt u de schaftkeet gemakkelijk uitbreiden door een extra unit aan te schaffen. Door de losse wand panelen en koppelstukken kan de nieuwe unit aan de zijkant gekoppeld worden aan de oude. Op deze manier kunt u dus gemakkelijk een grotere schaftkeet creëren.

Levering van de schaftkeet

Het is mogelijk om de schaftkeet van snelbouwkantoor door ons thuis te laten leveren, wij brengen hier vaak wel een meerprijs voor in rekening. Als u een aanhanger heeft en de kosten het liefst zo laag mogelijk wilt houden dan raden wij aan om de unit zelf op te komen halen. In dat geval weet u ook zeker dat de unit zo snel mogelijk in huis is.

Klein stukje verplaatsen

Aan de schaftkeet zitten hijsogen en heftruck kokers bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de keet op locatie een klein stukje te verplaatsen met bijvoorbeeld een hijskraan of heftruck. Moet de unit helemaal naar een andere bouwplaats gebracht worden? Dan kunt u het beste de schaftkeet demonteren en als pakket vervoeren. Door de losse wandpanelen is dit zo gedaan.

Neem bij vragen contact met ons op!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Heeft u vragen over de voordelen en mogelijkheden van dit product? Neem dan zeker even contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

https://www.snelbouwkantoor.nl/