De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Op zoek naar een bijbaan bij jou in de buurt? Lees dan snel verder!

Ons dagelijks leven wordt steeds duurder; onze boodschappen, onze huur, ga zo maar door. Genoeg geld verdienen is hierbij een echte must! Ben je bijvoorbeeld student of ben je gewoon op zoek naar een bijbaan voor in je vrije tijd en wil je hierbij niet te veel reizen? Er zijn vaak vele vacatures te vinden voor bijbanen bij jou in de buurt. Een bijbaan heb je zo gevonden met onderstaande tips!

Ga werken bij een horecazaak bij jou in de buurt

Werken in de horeca is nog steeds een van de meest populaire studenten bijbanen. Het is namelijk flexibel werk. Daarnaast ontmoet je veel nieuwe mensen en je bent lekker de hele dag actief bezig. Daarnaast krijg je vaak bij het werken in de horeca een lekkere fooi. Echter moet je wel in je achterhoofd houden dat je soms lange dagen moet maken. Vaak zijn er vele horecazaken in de buurt waar je wellicht terecht kunt.

Ga oppassen in de buurt

Ben je goed met kinderen of heb je een grote familie met veel jonge kinderen? Ga dan bij jou ergens in de buurt oppassen. Als oppas in de buurt kun je vaak makkelijk geld verdienen. Daarnaast kun je vaak ook nog tijdens het werken aan school werken, mocht het nodig zijn. Vaak werk je in de avonduren, wanneer de kinderen al naar bed zijn. Je hebt hierdoor ook nog de tijd om lekker tv te kijken of iets anders te doen. Wat je verdient, verschilt per gezin. Vaak zijn er vele adresjes waar je snel kunt gaan beginnen met oppassen. Het leuke aan deze bijbaan is ook nog dat je vaak een speciale band opbouwt met je oppaskinderen.

Werk lekker vanuit thuis

Thuiswerken is tegenwoordig de nieuwe norm geworden. Vaak kun je als student ook vanuit thuis werken. Het is makkelijk en het kost je vaak veel minder tijd. Het is daarnaast ideaal voor als je niet wilt reizen! Ook ben je ook eens geen reiskosten kwijt. Houd je niet zo van telefoneren? Doe dan bijvoorbeeld mee aan het invullen van online vragenlijsten. Ook kun je als student zijnde als administratief medewerker aan de slag. Hierbij kun je de nodige ervaring op doen met bijvoorbeeld programma’s als Excel en het staat ook nog een goed op je cv!

https://www.oppasland.nl/oppas/heel-nederland