De Dikke Graaf
Image default
Wonen

20ft container, de container die veel opslag biedt

De 20ft container is ideaal wanneer je veel extra opslagruimte nodig hebt. De 20ft container is een ruime container met afmetingen van ongeveer 6 meter lang, 2 meter breed en een kleine 2 meter hoog. Net zoals een zeecontainer die veelal binnen de transportsector wordt gebruikt. De container geeft ruim 20 kubieke meter aan opslagruimte. Een 20ft container van Zelfbouwcontainer is een mooie oplossing voor vele doeleinden! Hieronder lees je meer over deze container.

De 20ft container van Zelfbouwcontainer

De 20ft container van Zelfbouwcontainer is een moderne demontabele container. Dit maakt het mogelijk de opslagcontainer voor verschillende doeleinden te gebruiken en maakt de 20ft container ook mogelijk om als tuindecoratie te gebruiken. De container wordt als bouwpakket met zes losse panelen geleverd, hierdoor is de container makkelijk op te bouwen zonder hiervoor zwaar gereedschap te hoeven gebruiken. Doordat de 20ft container wordt geleverd als bouwpakket kunnen de losse panelen verplaatst worden en zo moeilijke plekken bereiken. Als je een 20ft container koopt bij Zelfbouwcontainer verzeker je je van de laagste prijsgarantie van Nederland en België!

Waarvoor kan je de 20ft container gebruiken?

Zoals eerder benoemd voorziet de 20ft container je dus binnen no time van ruim 20 kubieke meter aan opslagruimte. Dit kan je op veel verschillende manieren inzetten voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

De 20ft container kopen als tuinhuis

Je kan de demontabele container perfect gebruiken als een groot tuinhuis. Zo kan je wanden weglaten om de 20ft container naar wens te maken. Met de demontabele container kan je een mooi tuinhuis creëren, doordat de demontabele container veel ruimte biedt heb je veel ruimte in je tuinhuis. Denk aan een lounge set met tuinstoelen. Of een grasmaaier met een aantal mooie accessoires. De 20ft container kan dus zorgen voor een stijlvol tuinhuis. Doordat de 20ft container in alle RAL Classic kleuren verkrijgbaar zijn, kan de demontabele container ook perfect aangepast worden aan de tuin. Op die manier valt de container mooi in de omgeving.

De 20ft container kopen voor opslag

De 20ft container is echter ook ideaal als opslagruimte voor bedrijven of in de tuin. De container is voorzien van een goede luchtcirculatie door luchtruimtes onder en boven in de container. Dit zorgt ervoor dat er geen druppels van het dak vallen bij vochtigheid. Dit houdt in dat je alles op kunt slaan in de container zonder angst dat de spullen kunnen beschadigen. De 20ft container biedt verder veel opslag. Ook maakt Zelfbouwcontainer het mogelijk om stellingen voor in de container te leveren. Hierdoor creëer je makkelijk opslagruimte boven op elkaar. De 20ft container van Zelfbouwcontainer is dus ideaal voor zowel bedrijven als particulier die extra ruimte nodig hebben!

20 ft container kopen bij Zelfbouwcontainer?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een 20 ft container? Neem een kijkje op onze website, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl. Liever de container bekijken? Kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/