De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Wanneer u een appartement in Rijswijk koopt

Als u in Rijswijk in een appartementencomplex een appartement koopt, heeft u ook direct te maken met de VvE beheer in Rijswijk. De VvE is de Vereniging van Eigenaren. Bij de aankoop van het appartement wordt u automatisch lid van de VvE beheer in Rijswijk. Aan de VvE beheer in Rijswijk betaalt u maandelijks een vast bedrag. De VvE zal ervoor zorgen dat in het gebouw de gemeenschappelijke delen goed worden onderhouden. De gemeenschappelijk delen zijn onder andere de hal, het trappenhuis, de overloop en de lift. Voor het onderhoud wordt een schoonmaakbedrijf ingehuurd en voor de lift een speciaal technisch bedrijf.

De VvE beheer in Den Haag

Ook in Den Haag wordt u bij de aankoop van een appartement lid van de VvE beheer in Den Haag. De lift is een belangrijk deel in een appartementencomplex. U wilt niet hebben dat een lift niet werkt. Zeker niet, als u bijvoorbeeld op de tiende verdieping woont. Van het geld dat maandelijks aan de VvE beheer in Den Haag wordt betaald, zal een deel worden gespaard voor onvoorziene omstandigheden. Tijdens een storm kan er een beschadiging aan het dak ontstaan. De kosten om die te laten maken, kunnen vanuit de spaarpot betaald worden.

De VvE beheer in Rotterdam

Jaarlijks zal er ook door de VvE beheer in Rotterdam een jaarvergadering worden gehouden. Alle leden van het appartementencomplex worden daarbij uitgenodigd. Tijdens de vergadering wordt er een inzage gegeven in de inkomsten en de uitgaven die er dat jaar zijn geweest. De leden krijgen de gelegenheid vragen te stellen en opmerkingen te maken. Het bestuur van de VvE beheer in Rotterdam zal hierop reageren en problemen, als die er zijn, oplossen. Door een goed onderhoud is het aantrekkelijk om in het appartementencomplex te wonen. Een schoon appartementencomplex is ook goed voor u, wanneer u uw appartement wilt verkopen. Het zal gemakkelijker verkocht worden, dan wanneer het complex niet schoon of slecht onderhouden is.

https://www.ektiv-vvebeheer.nl/