De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Een handige schaftunit voor in de bouw

Zit lekker warm tijdens je pauze!

Heb jij een bouwbedrijf en wil je een lekkere ruimte voor je medewerkers waar ze bijvoorbeeld droog pauze kunnen houden? Dan is de schaftunit schaftunit van Snelbouwkantoor wel iets voor jouw bedrijf. Omdat onze unit makkelijk verplaatsbaar is door de hijsogen en heftruck kokers kan het makkelijk gebruikt worden in de bouw. Vooral in de koude maanden is het wel zo lekker om je werknemers een warme en droge ruimte te kunnen bieden.

Waarom een schaftunit van Snelbouwkantoor?

Zoals eerder benoemd is de schaftunit van Snelbouwkantoor een ideale ruimte voor in de bouw om onder andere warm te kunnen zitten. Er zijn dus ook verschillende onderdelen van de bouwkeet goed geïsoleerd met 50mm mineraal wol.

Aantal voordelen schaftunit

Wij begrijpen natuurlijk dat een schaftunit voor in de bouw makkelijk schoon te houden moet zijn. Voor de vloer maken wij daarom gebruik van een toplaag die makkelijk schoongemaakt kan worden. Het maakt dus niet uit als er in de unit gelopen wordt met vieze schoenen, ideaal! Omdat de unit daarnaast ook makkelijk verplaatsbaar is kan die mee verhuisd worden naar de volgende bouwlocatie. Tot slot hoeft u zich verder ook geen zorgen te maken over de levertijd, bij Snelbouwkantoor hebben we altijd een ruime voorraad waardoor wij snel kunnen leveren door heel Nederland.

Makkelijke op en afbouw!

Het opbouwen van onze demontabele schaftunit kan binnen een ochtendje gebeurd zijn, vooral met handige mensen uit de bouw moet dit geen probleem zijn. Voor het monteren adviseren wij om een set moersleutels (13mm en 19mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand hebben. Er is dus geen zwaar gereedschap nodig.

Afmetingen en kleuren schaftunit

De schaftunit kan bijna in elke afmeting gerealiseerd worden, dit komt omdat wij werken met losse wand panelen en koppelstukken. Hierdoor is het mogelijk om meerdere standaard afmetingen met elkaar te koppelen. U kunt de ruimte dus zo ruim maken als dat nodig is. In ons assortiment hebben wij 3 standaard kleuren, namelijk: Zwart (9005), antraciet (7021) en groen (6005).

Andere kleuren schaftunit

Heeft u liever een andere kleur unit dan zwart, antraciet of groen? Dat kan! Tegen een meerprijs kunnen wij bijna elke kleur realiseren, er zit dan natuurlijk wel een langere levertijd op. Wij adviseren om bij speciale vragen altijd eerst even contact op te nemen met de medewerkers van Snelbouwkantoor.

https://www.snelbouwcontainer.nl/