De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Wat zijn de mogelijkheden van een systeemvloer?

Wanneer u werkzaam bent in een magazijn, heeft u vast wel eens overwogen om te verhuizen of de huidige ruimte uit te breiden door het magazijn uit te bouwen. Dit is een zeer kostbare investering die veel tijd kost, en niet in alle gevallen per se nodig is. Het is namelijk ook mogelijk om meer in de hoogte te werken en op deze manier meer werkruimte te realiseren. Hiervoor kunt u gebruik maken van een systeemvloer. Maar wat is een systeemvloer precies, en hoe werkt het? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in.

Systeemvloer

We beginnen met uitleggen wat een systeemvloer is. Een systeemvloer is een vloer die volgens een bepaald systeem gelegd wordt en samengesteld zijn uit meerdere prefab onderdelen. Er ontstaan meerdere etages door de staalconstructie, waardoor u meer werkbare ruimte realiseert. Bijvoorbeeld handig voor een werkplaats, sportschool, kantoor, magazijn, warenhuis of een andere toepassing. De vloeren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en zijn naar wens uit te breiden. Op de deze manier is het altijd mogelijk om een systeemvloer te realiseren die aansluit bij uw wensen.

Verschillende varianten

Een systeemvloer is in verschillende varianten leverbaar. Denk hierbij aan een betonnen systeemvloer, Combifor systeemvloer of een houten systeemvloer. Een betonnen systeemvloer komt het meest voor, dit is de geïsoleerde variant. Deze vloer wordt veel binnen de bouw gebruikt, maar is ook zeer geschikt voor het uitbreiden van de beschikbare ruimte. De Combifor variant is een stuk lichter dan de betonnen versie, is sterker en flexibeler. Heeft u voorkeur voor een houten systeemvloer? Deze vloer is de lichtste van zijn soort, maar beschikt over een langere stijfheid. Ook is de levensduur een stuk korter dan de levensduur van een systeemvloer van beton.

Investeren in een systeemvloer?

Wilt u investeren in een systeemvloer? Hiervoor kunt u terecht bij verschillende bedrijven, waarschijnlijk ook bij verschillende bedrijven bij u in de buurt. Het is bij het selecteren van een bedrijf van groot belang dat het bedrijf betrouwbaar is, maatwerk levert en graag met u mee denkt. Noordrek is een van die bedrijven. Bij Noordrek kunt u heel gemakkelijk in slechts een aantal stappen een systeemvloer naar wens samenstellen met gebruik van de configurator. Bekijk gerust de website of neem contact op voor meer informatie.

https://noordrek.nl