De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

5x waarom een lockerkast op kantoor ideaal is

Ben jij werkzaam op kantoor? Dan is de kans dat jij na werktijd je bakje met persoonlijke spullen achter slot en grendel opbergt. Vooral op de wat grotere kantoren is het heel gangbaar dat er na sluitingstijd een schoonmaakploeg komt, die alles netjes schoonmaakt. Je zit er dan natuurlijk niet op te wachten dat iedereen zomaar in je spullen kan lopen neuzen. Kortom, een lockerkast biedt dan uitkomst. Om je een idee te geven welke voordelen een lockerkast allemaal heeft, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Veilig

Allereerst is het natuurlijk veel veiliger om je belangrijke documenten na werktijd veilig op te bergen. Je gaat er niet vanuit dat iemand kwade of verkeerde bedoelingen heeft, maar je neemt liever het zekere voor het onzekere. Vooral wanneer je werkzaam bent met bedrijfsgevoelige informatie, dan wil je natuurlijk niet dat de mogelijkheid bestaat dat deze informatie is verkeerde handen terecht komt. 

Ter decoratie

Een kaal kantoor met alleen een paar bureaus en computers, dat is natuurlijk ook geen gezicht. Naast het praktische aspect, heeft een lockerkast natuurlijk ook een decoratieve waarde. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle kast, waardoor het net lijkt alsof hij ook zo in je woonkamer had kunnen staan. Wel is het belangrijk te kiezen voor een kast die niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Je hebt er immers nog niets aan als je er niet mee kunt doen waarvoor deze eigenlijk aanvankelijk was bedoelt.

Clean desk

Een netjes opgeruimd bureau, dat wil toch iedereen. Door het gebruik van lockerkasten is een ongeorganiseerd bureau verleden tijd. Spullen die je niet meer nodig hebt, maar ook niet weg mogen kunnen prima worden opgeborgen.

Archief

Uiteraard kun je wanneer je werkzaam bent met bedrijfsgevoelige informatie niet alles zomaar weggooien. Het is belangrijk om er ook wat naslagwerk op na te houden. Door lockerkasten van Lockerkasten-shop.nl zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Gemakkelijk en veilig. Tevens ook brandveilig en beschermt tegen inbraak. Dus wil jij je bedrijf gevoelige documenten veilig opbergen, dan is een lockerkast zeker een aanrader.

Georganiseerd

Er is natuurlijk niets zo vervelend dat wanneer alles overal rondslingerd. Door lockerkasten op kantoor neer te zetten, kun je systematisch aan het werk. Dit voorkomt een hoop onnodig zoekwerk wanneer je iets nodig hebt en is het tevens ook een stuk veiliger. Zorg er wel voor dat niet iedereen toegang heeft tot deze kasten, zodat alles wat erin wordt bewaard ook echt veilig is.

Conclusie

Dat lockerkasten op kantoor een absolute aanrader zijn, dat blijkt! Toch hebben lockerkast veel meer dan alleen een praktische functie. Zo kun je kiezen voor een lockerkast zo hoog als een dressoir. Dat geeft je de mogelijkheid om er wat leuke accessoires op te plaatsen, zodat je kantoor er direct wat gezelliger uit ziet. Waak er wel voor dat het niet wordt gebruikt dumpplek voor allerlei prullaria, want dan is het effect natuurlijk nog niet zoals je voor ogen had.