De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

De foodfotograaf

Stel je hebt een restaurant, cafetaria of cateringbedrijf, hoe laat je nou aan je klanten zien wat je maakt en wat je doet? Je kan ellelange teksten op je website of op een folder neer zetten. Eén plaatje zegt al meer dan duizend woorden, dus is het handig om een goede en ervaren foodfotograaf in te huren.

Een goede foodfotograaf zal met je meedenken en met ideeën aankomen. Een nieuwe menukaart is bijvoorbeeld een mooie gelegenheid om een foodfotograaf of culinair fotograaf te bellen. Ook als je restaurant net is vernieuwd kan de fotograaf wellicht ook wat interieurfoto’s maken.

Kies je foodfotograaf op basis van de stijl. De stijl van jouw bedrijf en de stijl van de beelden van de foodfotograaf moeten overeenkomen. Is de uitstraling van je bedrijf bijvoorbeeld kleurrijk en contrastrijk dan zoek je vanzelfsprekend een fotograaf die dat ook uitstraalt in de foto’s.

Een foodfotograaf hoeft niet perse uit de buurt van je bedrijf te komen, reizen is tegenwoordig geen enkel probleem en je kan daardoor prima google afspeuren naar DE geschikte fotograaf die culinaire foto’s van jouw gerechten, ingredienten en of interieur kan maken.

foodfotografie zakelijke fotomissies

De foodfotograaf kan ook bijvoorbeeld artistieke beelden maken die je aan de muur kan hangen, geheel geinspireerd op de stijl van je bedrijf. Tevens is het natuurlijk tof om de website helemaal opnieuw te vullen met beelden die door 1 fotograaf zijn gemaakt. Op die manier heb je alles in dezelfde stijl en met dezelfde edit van beelden. Smaakvolle beelden van gerechten zullen nieuwe klanten aantrekken. Of je nou een barista bent of een bakker, niets zal een foodfotograaf te gek zijn. De juiste foodfotograaf is creatief en zal ook beelden kunnen maken die creativiteit uitstralen. Beelden waarin wat gebeurt en beelden waarvan je je afvraagt: jeetje hoe zijn die gemaakt, wat mooi! Dan blijft een beeld goed hangen en is de missie geslaagd. Culinaire fotografie op zijn best!

 

 

https://zakelijkefotomissies.nl/#home