De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Je relatiegeschenk regelen bij borreldoosje.nl

Daar ben je eindelijk! Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor je medewerkers? En wil je zo compleet verrassen? Dan ben je bij borreldoosje.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voor meerdere grote bedrijven relatiegeschenken mogen verzorgen. Deze bedrijven beoordelen ons met een 4,9 van de 5 sterren. En daar hebben wij hard voor gewerkt!

Een borrelbox op maat laten maken

Hmmm.. een heerlijke borrelbox! Ik hoor je al denken, daar heb ik zin in! Wij kunnen je complete personeelsbestand voorzien van een borrelpakket. Wij zorgen voor de complete levering van decborrelboxen en helpen jou om je werknemers een uniek geschenk te geven. Onze borrelboxen worden per post verzonden. Dit betekent dat je de track & trace codes per mail ontvangt, zodat je precies weet waar de borrelbox is. Je kan hierdoor de medewerkers een seintje geven wanneer de track & trace code aangeeft hoelaat het wordt bezorgd.

Een heerlijk cadeaupakket

Een cadeaupakket bestellen voor je personeel? Bekijk onze cadeaupakketten en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je helpen met een cadeaupakket op maat. Je kan aan ons laten weten wat je specifieke wensen zijn. Vervolgens zorgen wij voor een passend aanbod voor je.

Een kerstpakket voor je personeel

Je kerstpakket voor je personeel bestellen en thuis of op locatie laten bezorgen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om het ideale kerstpakket samen te stellen. Alles is mogelijk! Wij kunnen de kerstpakketten bij je op locatie leveren, maar ook bij de medewerkers thuis. Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee voor een uniek kerstpakket. Bij elk kerstpakket wordt er een flyer met een QR code meegeleverd (uniek!). Door deze flyer te scannen komt de persoon in een omgeving waar ze de top 20 kerstliedjes kunnen luisteren. Dat is een leuke toevoeging toch? Dat dachten wij ook 😉

https://borreldoosje.nl/