De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

De mooiste dag van jullie leven

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu is de tijd aangebroken om de mooiste dag van jullie leven te plannen. Hier komt wel aardig wat bij kijken en het kost ook aardig wat geld. Veel stellen moeten maanden lang sparen voor hun speciale dag, een gemiddelde bruiloft kost dan ook gemiddeld vijftienduizend euro. Omdat alles om en in een bruiloft zo veel geld kost, hebben we in dit artikel, een paar tips waar jullie op kunnen besparen, op een rijtje gezet.

Alles voor een bruiloft is duurder

Probeer het woord “trouwen” eens te vermijden. Het is namelijk zo dat een trouwboeket véél duurder is dan een gewoon boeket en een bruidstaart veel duurder dan een gewone taart. De normale dingen kunnen er ook leuk uitzien voor je bruiloft. Het is niet zo dat het woord trouwen alles beter maakt voor je bruiloft. Je kunt natuurlijk ook altijd Googelen om bijvoorbeeld trouwjurken goedkoop. Of je dan ook echt goedkopere resultaten ziet is maar de vraag. Probeer daarom het woord trouwen te vermijden.

Een trouwjurk kan ook goedkoop

Een trouwjurk hoeft geen duizenden euro’s te kosten, het kan ook goedkoop. Kijk voor trouwjurken goedkoop in trouwjurken outlets. Hier kun je alsnog jouw droom jurk vinden, maar dan voor misschien wel de helft van de prijs!

Nodig de gasten digitaal uit

Uitnodigingen kunnen ook al erg duur zijn. Jullie moeten dan ook nog eens de papiersoort kiezen en iedereens adres hebben. Jullie kunnen er ook voor kiezen om iedereen digitaal een uitnodiging te sturen. Je kunt je creativiteit ook helemaal zijn gang laten gaan, zo heb je gelijk een unieke uitnodiging.

Trouw op een locatie van familie of vrienden

Jullie kunnen veel geld op de locatie besparen, als jullie dit kunnen doen bij familie of vrienden. Heeft er iemand een prachtige tuin? Of een mooie ruimte thuis? Of is iemand zelfs de eigenaar van een leuk pand. Een simpele manier om je kosten te besparen.

Kies voor seizoen bloemen

Zoals eerder vermeld, bruidsboeketten zijn duur. Weer creatief met je bruidsboeket, kies voor seizoen bloemen of nog beter wilde bloemen. Dit kan dan wel alleen in de lente of zomer.

Beperk jullie gastenlijst

Denk goed na over wie jullie op jullie trouwdag willen zien. De catering kan veel geld kosten per persoon, dus het is de moeite waard om goed te overwegen wie jullie wel en niet erbij willen hebben.

https://www.trouwjurken-outlet.com/trouwjurk-outlet/