De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Düsseldorf een leuk uitstapje

Düsseldorf is een prachtige stad met ruim een half miljoen inwoners en vlakbij Nederland! Het is dus zeker de moete waard om eens de taxi van Venlo naar Düsseldorf te nemen, want in Düsseldorf is genoeg te doen.

Beleef Düsseldorf

Düsseldorf is en blijft een ontzettend leuke en gezellige stad, waar van alles te doen is. Je kunt je gemakkelijk verplaatsen met een taxi Düsseldorf. Hier zijn nog een aantal leuke manieren om deze stad beter te leren kennen en te verkennen:

Altbier safari

De altbier safari is in Düsseldorf een absolute aanrader. Als je een echte bier fanaat bent, mag je deze zeker niet overslaan. Je bezoekt de vijf brouwerijen van Düsseldorf en wordt ondertussen een echte alt bier expert.

De Sway tour

De stad verkennen op een segway is een super leuke manier om snel veel over Düsseldorf te leren. Een segway tour bestaat altijd uit een gids en een aantal toeristen, deze gids zal je veel leuke plekken laten zien en leuke weetjes over de stad vertellen.

Een kunst en cultuur tour

Als je van kunst houdt kan je hele dagen kwijt aan alle interessante museums. Maar op een mooie zomerdag is het misschien ook leuk om een kunst en cultuur tour door de stad te nemen. Een gids en kunstliefhebber zal je de prachtige kunstwerken laten zien en uitleg geven erover.

Neem een wijnreis

We hebben de Altbier safari hierboven al benoemd en dat is voor de echte bier liefhebber. Als jij liever wijn drinkt, dan is de wijnreis in Duitsland een leuk uitstapje. Je kunt gemakkelijk, vanuit Venlo naar Düsseldorf met de taxi. Met een taxi Düsseldorf kun je ook weer gemakkelijk naar veel andere nabij gelegen plaatsen waar van alles te beleven is.

http://venlotaxi.nl/taxi-venlo-dusseldorf/