De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Drie leuke ideeën voor een bedrijfsfeestje!

Het organiseren van een jaarlijks evenement voor werknemers heeft een positieve invloed op de werk sfeer. Je leert elkaar bij dit soort informele aangelegenheden toch net op een andere manier kennen. Dit draagt niet alleen bij aan een verbeterde samenwerking onderling, maar zorgt er ook voor dat werknemers zich gewaardeerd voelen. Reden genoeg dus om ook dit jaar een leuke bedrijfsfeest te organiseren! We hebben een paar leuke ideeën voor een bedrijfsfeest voor je op een rijtje gezet voor ieder budget!

Maak gebruik van de zomer

Het organiseren van een feest kan nogal prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook manieren waarbij de kosten gedrukt kunnen worden en er alsnog een leuk feestje kan plaatsvinden. Het mooie weer komt er weer aan. Het is dan ook een erg leuke optie om dit jaar een barbecue te organiseren. Zorg voor een leuke locatie en verzorgd lekker eten. Zo kunnen collega’s elkaar beter leren kennen terwijl er heerlijk eten klaargemaakt wordt. Als aanvulling zou je ervoor kunnen kiezen om samen spelletjes te spelen. Je kunt kiezen voor oudhollandse spellen of je kunt iedere werknemer vragen om hun favoriete spel mee te nemen.

VR experience

Een andere leuke optie is samen een VR experience te beleven. Zo kun je bij Urban Events verschillende spellen huren zoals een race simulator of een motor simulator. VR brillen huren is ook mogelijk. Urban Events kan het hele evenement verzorgen, inclusief de aankleding. Dit is iets waar veel mensen nog geen ervaring mee hebben. Het is dan ook een unieke aanpak van een bedrijfsfeest. Verzorg natuurlijk een hapje en een drankje terwijl de werknemers genieten van de leuke spellen. Dit wordt een geweldig bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Ga er samen op uit

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kun je er ook voor kiezen om er samen op uit te gaan in een andere omgeving. Zo zou je een stad in Nederland of bijvoorbeeld één van de waddeneilanden kunnen bezoeken en hier een dag doorbrengen. Bezoek samen een museum of geniet van de architectuur in een andere stad. Verzorg daarnaast het eten en een drankje. Zo hebben werknemers de kans om samen nieuwe ervaringen op te doen. Daarnaast zullen werknemers zich ook echt gewaardeerd voelen. Dit zal het groepsgevoel dan ook zeker versterken. Je kunt er ook voor kiezen om er een overnachting bij te plannen als de middelen er hiervoor zijn. Geniet samen van deze unieke ervaring!