De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Een brommobiel kopen van merken als Aixam en Canta

Als je je een keer goed gaat verdiepen in de wereld van brommobielen, dan kom je er maar al te snel achter dat er enorm veel keuze is. Kies je voor een brommobiel kopen? Dan heb je de keuze uit modellen van merken als Aixam en Canta. Ook is er meer dan genoeg keuze op het gebied van zowel nieuwe modellen als op het gebied van tweedehands modellen.

Een 45 km auto mag je besturen met een AM-rijbewijs

Een brommobiel is niets meer dan een erg compacte auto die officieel een snelheid tot 45 kilometer per uur mag behalen. Daardoor wordt een brommobiel ook wel een 45 km auto genoemd en is hierdoor ook te besturen als je enkel in het bezit bent van een AM-rijbewijs. Dit maakt het voertuig ook erg geschikt om te besturen als een rijbewijs van een bestuurder niet langer meer wordt verlengd.

Een APK is niet wettelijk verplicht voor een 45 km auto.

Wist je dat een APK niet ettelijk verplicht voor een 45 km auto is? Ook zijn de aanschafkosten van het model erg aantrekkelijk, waardoor een brommobiel voor vrijwel iedereen te betalen is. Hoe hoog de kosten gaan zijn, wordt voor een erg groot deel bepaald door de accessoires die je kiest. Denk hierbij aan elektrische ramen. LED verlichting en aluminium velgen. Daarnaast heeft ieder model een erg fijne instap en is voorzien van een bijrijdersstoel.

Een erg fijne investering voor zowel jong als oud

Een brommobiel wordt door een erg breed scala aan consumenten gebruikt en is ook nog eens erg prettig in gebruik. Ook is er vandaag de dag meer dan genoeg keuze als het aankomt op de kleur van het ontwerp en de brommobielen zijn in de meeste gevallen ook nog eens volledig naar eigen wens samen te stellen. Je weet daardoor altijd zeker dat je een model in huis haalt dat helemaal aan je wensen voldoet. Hierdoor stap je altijd met een erg goed gevoel in het voertuig.

https://www.brommobielutrecht.nl/