De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Het geheim van zoekmachine optimalisatie!

Hoog scoren in Google, dat willen we allemaal! Logisch, want het eerst dat veel mensen doen als ze op zoek zijn naar een dienst of product is even Googelen. Sta je dan bovenaan? Dan is de kans groot dat je meer klanten aantrekt en waarschijnlijk meer verkoopt! Iedereen is daarom op zoek naar de geheime formulier van zoekmachine optimalisatie. Of je nu zelf aan de slag gaat of je SEO uitbesteden maakt niet uit. Onze specialisten vertellen je precies hoe het werkt.

Zo werkt SEO ofwel zoekmachine optimalisatie.

Je website hoger in de zoekresultaten van Google of Bing naar voren laten komen. Dat is wat SEO eigenlijk is. En om je meteen uit de droom te halen, er is geen quickfix om langdurig goed te ranken in de zoekmachines. Er zijn namelijk een hoop verschillende factoren die invloed hebben op de online vindbaarheid van je bedrijf. Gelukkig kunnen wij je wel vertellen welke factoren er een rol spelen, zodat je daar in de toekomst rekening mee kunt houden. 

De juiste zoekwoorden en opbouw van je website teksten

Een van de meest bekende onderdelen van SEO is het gebruik van de juiste zoekwoorden. Zoekwoorden of termen zijn de woorden waarop gebruikers van bijv. Google zoeken. Door deze zoekwoorden op je website te gebruiken is het voor Google makkelijker om te herkennen waar je website over gaat. Op deze manier kan de zoekmachine je wesbsite beter koppelen aan de wensen van hun gebruikers. Ga dus niet zomaar random zoekwoorden gebruiken waar veel zoekvolume op zit, want dat werkt niet. Zorg er in plaats daarvan voor dat je zorgt dat je aanbod aansluit bij de gebruikte zoekwoorden en visa versa.

Gebruiksvriendelijke en snelle website

Naast goede website teksten is een gebruiksvriendelijke en snelle website of webshop ook ontzettend belangrijk. Mensen hebben namelijk online steeds minder geduld. Alles moet eigenlijk instant beschikbaar zijn. Wanneer een gebruiker te lang moet wachten, gaat dit ten koste van de interesse en uiteindelijk haken gebruikers af. Dit is zonde, tenslotte waren ze wel geinteresseerd in je merk, product of dienst.

Naamsbekendheid van je business!

De beste reclame is mond tot mond reclame. Dat geldt online hetzelfde. Zoekmachines houden dus ook nauwlettend in de gaten hoe er online over je bedrijf wordt gepraat. Het is dus belangrijk dat je waardevolle content aanlevert en ook op socials actief bent. 

https://pittigbakkie.nl