De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Cijfersloten kopen bij 1001sloten.nl

Koop jouw cijferslot bij 1001sloten.nl

Als je een cijferslot zoekt dat zowel sterk als betrouwbaar is, kun je niet fout gaan met het Masterlock 4 combinatieslot. Dit stevige slot is gemaakt van een zinklegering en heeft 4 draaiknoppen die op elke combinatie van je keuze ingesteld kunnen worden. Hij is perfect voor gebruik in gymlokalen, schoolkluisjes, of elders waar je je spullen veilig wilt bewaren.

Een cijfercode in plaats van een sleutel

Combinatiesloten, waarbij helemaal geen sleutel wordt gebruikt maar een ingewikkelde cijfercode. U kunt uw persoonlijke combinatie van drie of vier cijfers heel gemakkelijk onthouden en op papier schrijven om ze indien nodig veilig te bewaren. Maak nu een keuze uit onze verscheidenheid aan hangslot types, waarbij ook verschillende lettercodes beschikbaar zijn!

Ook perfect voor op reis!

Hangsloten zijn een van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting van elke reiziger. Van het beveiligen van je bezittingen tot jezelf veilig houden in een vliegtuig of trein, er is niets waardevollers dan een goed hangslot!

Met zoveel verschillende stijlen en kleuren beschikbaar bij 1001sloten.nl, vind je zeker iets perfects voor welke gelegenheid zich ook voordoet tijdens het reizen in het buitenland met gemak dankzij onze grote verscheidenheid aan alle verschillende soorten cijfersloten en hangsloten.

1001sloten.nl biedt combinatie sloten die kunnen worden gebruikt door iedereen, ongeacht hun leeftijd, omdat ze komen voorgeprogrammeerd onder verschillende nummers / letters combinaties waardoor gebruikers unieke sleutelcodes te maken net als wat er zou gebeuren als iemand zet  een gewone sleutel in een combinatieslot.

Hoe gebruik je combinatiesloten?

Het is heel eenvoudig om combinatiesloten te gebruiken, en het eerste wat je moet doen is het kleine knopje aan de zijkant of achterkant van het slot vinden. Als je de knop gevonden hebt, draai je eraan tot je een klik hoort. 

Als je de klik hoort, betekent dat dat het combinatieslot nu ontgrendeld is en klaar om gebruikt te worden. Als je het combinatieslot weer wilt vergrendelen, draai je de knop gewoon terug in zijn oorspronkelijke stand en hij vergrendelt zich automatisch.

Koop jouw cijferslot bij 1001sloten.nl

Bij 1001sloten.nl hebben we een grote verscheidenheid aan combinatiesloten om uit te kiezen, zodat u het perfecte slot voor uw behoeften kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een basisslot om uw bezittingen veilig te houden of iets meer high-tech en veilig, wij hebben wat u nodig heeft.

Bovendien zijn onze prijzen onverslaanbaar, zodat u het best mogelijke slot kunt krijgen zonder de bank te breken. Shop nu en wees er zeker van dat uw items veilig en gezond zijn met een kwaliteit combinatieslot van 1001sloten.nl!

 

https://www.1001sloten.nl/cijfersloten-of-combinatiesloten/