De Dikke Graaf
Image default
Games

De beste geuren voor heren

Niet iedere man zal het toegeven, maar alle mannen zijn ijdel. Je vindt het leuk om er goed uit te zien en je vindt het ook belangrijk hoe een ander jou ziet. Op kantoor draag je andere kleding dan in de kroeg en thuis op de bank zie je er compleet anders uit dan op een festival. En daar is niets mis mee. Maar vind je het ook belangrijk om lekker te ruiken? Als je voor elke gelegenheid een passende outfit hebt, zorg er dan ook voor dat je voor elke gelegenheid een geschikt heren parfum hebt. Het maakt jouw outfit namelijk compleet. Lekker ruiken levert veel voordelen op. Je bent onder andere aantrekkelijker voor anderen. En dan hoeft het echt niet om lichamelijke aantrekkingskracht te gaan. Een parfum kan iemand op zijn gemak stellen en het ijs breken tussen mensen. Geuren roepen ook herinneringen op. Bij anderen, maar ook bij jezelf. En een lekker parfum hoef je echt niet alleen voor een ander te dragen. Ook als je alleen thuis bent, is het fijn om je favoriete parfum op je hand te spuiten. Zo geniet alleen jij ervan en misschien helpt het jou om te ontspannen. Maar wat zijn eigenlijk de beste mannen parfums?

 

Wat draag je en wanneer?

Een heren parfum moet bij jou passen. En niet alleen bij jou, maar ook bij jouw omgeving. De werkvloer bijvoorbeeld. Het maakt niet uit wat voor beroep je uitoefent, maar draag dan geen zwaar parfum. Je wilt niet die collega zijn waar ’s morgensvroeg niemand bij in de buurt wil komen. Vermijd daarom zoete, complexe en kruidige geuren, maar ga voor frisse geuren. Geuren met citroen, appel of mint als dominante geurnoot zijn uitstekend voor een werkdag. Tijdens een speciale gelegenheid is een zwaarder parfum wel een goede keuze. Denk aan een avondje uit, een bruiloft of een romantisch etentje met jouw partner. Een zoete en zwoele geur die haast uitnodigt om dichterbij te komen is dan perfect. Ook als je sport, is het prettig om lekker te ruiken. Kies dan voor een licht en fris heren parfum. Zogenaamde blauwe of aquageuren zijn zeer aangenaam tijdens het sporten.

 

Voor elk seizoen

Elk seizoen vraagt om aanpassing. De natuur verandert, je kleedt je anders en je kunt dan ook kiezen voor een ander heren parfum. Je kunt hierin drie weertypes aanhouden: warm weer, koud weer en overgangsweer. Op warme dagen zijn frisse geuren ideaal. Zeker als ze niet al te complex zijn. Frisse geuren die vanaf de opening tot aan de dry down niet veel veranderen, doen het goed op een warme dag. Bedenk goed dat hoge temperaturen in combinatie met een opgewarmd lichaam, verassende dingen met een parfum kunnen doen. En het resultaat is niet altijd positief. De winter is meer geschikt voor een zwaarder parfum. Aromatische geuren, met als geurnoot koffie, rum of chocolade, blinken uit op koude dagen. In de lente en de herfst kan het weer alle kanten op. Juist dan is het lastig om een geschikt parfum te kiezen. Als je meer van frisse geuren houdt, kies dan binnen die geurgroep een variant met iets meer diepgang. Een houtgeur met wat frisse geurnoten, zoals citrusvruchten, is perfect voor zowel de lente als de herfst.

 

De alleskunner

Niet iedereen heeft een uitgebreide parfumverzameling. Veel mannen hebben één of twee parfums. Dan is het de uitdaging om die ene geur te vinden die altijd en overal kan. Dat Zwitsers zakmes onder de heren parfums. Balans is dan belangrijk. Niet te zwaar en niet te licht, niet te fris, maar ook niet te zoet. Het belangrijkste is dat die geur jou een wauw-gevoel geeft. Een parfum dat bij jou past en waar jij je altijd goed bij voelt. Bij Beautinow vind je gegarandeerd een parfum dat bij jou past. Zoek je die ene alleskunner, of juist een uitbreiding van jouw bestaande collectie? Beautinow heeft het.

https://beautinow.nl/nl/collections/mens-fragrance